CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Blagalna Prosba O Dodanie Mapy cs_shelter
no. 10 - Nie 10 Wrz, 2006 08:21 TAK !!!!! Trel - Nie 10 Wrz, 2006 10:17 TAK, ale jest jeden zno, mianowicie z respa CT jak sie wchodzi na skałke po linie to na koncu trudno jest nie spasc... na bydzi kiedy jest full server to mozna tam stracic polowe hp bo lina jest zle wykonczona ale wogole to mapka fajna... latwa do ogarniecia...domeztoz - Pon 11 Wrz, 2006 13:21 tradycyjnie... na TAK (bo nowe) mOrb - Pon 11 Wrz, 2006 16:33 sam nie wiem, zagłosowałem na TAK bo jestem ciekaw, ale mam mieszane myśli co do nowych map........podporządkowalem się większości w tej kwestii....Pozdro! Plast!c - Pon 11 Wrz, 2006 20:01 Jestem za wprowadzeniem nowej mapy! Przyda się odmiana na servq psychic - Wto 12 Wrz, 2006 07:38 o jej tylko zeby nie bylo tak ze mapa bedzie 2 dni i sie znudzi wszystkim albo okaze sie ze syf jakis... nie dodawac jej! wrrno. 10 - Wto 12 Wrz, 2006 10:19 ej ale ileż można grac jedno i to samo,CS jako sama gra sie nie nudzi,ale mapy po mału zaczynają dobijaćmOrb - Wto 12 Wrz, 2006 10:19
psychic napisał/a:
o jej tylko zeby nie bylo tak ze mapa bedzie 2 dni i sie znudzi wszystkim albo okaze sie ze syf jakis... nie dodawac jej! wrr
jakie medium z Ciebie hahahaha ale poważnie mówiąc co z tego że się nie spodoba trzeba probowac, ZMIANY to jest to czego ten serv potrzebuje teraz najbardziej. Pozdro! Moras - Wto 12 Wrz, 2006 14:31
czlowiek z roli napisał/a:
ej ale ileż można grac jedno i to samo,CS jako sama gra sie nie nudzi,ale mapy po mału zaczynają dobijać
Problem polega na tym, ze jak nowi gracze wchodza na serwer i widza taka 'nowa' mape
jako next, to wychodza odrazu bo nie chce im sie jej sciagac i wtedy zostaje tylko pare osob na serwie..w0mbat - Wto 12 Wrz, 2006 16:32 podam przyklad. mapka de_sunny na poczatku po 5 osob w teamie i ciagle prosby o next, a teraz zawsze full ze nie idzie wbic na serva podczas tej mapy i nikt nie pisze zeby zmienic na nastepna.
wrzucic oblukac i zostawic takie moje zdanie