To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Blagalna Prosba O Dodanie Mapy cs_shelter

no. 10 - Nie 10 Wrz, 2006 08:21

TAK !! !!!!! :E
Trel - Nie 10 Wrz, 2006 10:17

TAK, ale jest jeden zno, mianowicie z respa CT jak sie wchodzi na skałke po linie to na koncu trudno jest nie spasc... na bydzi kiedy jest full server to mozna tam stracic polowe hp :/ bo lina jest zle wykonczona :( ale wogole to mapka fajna... latwa do ogarniecia...
domeztoz - Pon 11 Wrz, 2006 13:21

tradycyjnie... na TAK (bo nowe) :rotfl2:
mOrb - Pon 11 Wrz, 2006 16:33

sam nie wiem, zagłosowałem na TAK bo jestem ciekaw, ale mam mieszane myśli co do nowych map........podporządkowalem się większości w tej kwestii....Pozdro! :*
Plast!c - Pon 11 Wrz, 2006 20:01

Jestem za wprowadzeniem nowej mapy! Przyda się odmiana na servq :P
psychic - Wto 12 Wrz, 2006 07:38

o jej tylko zeby nie bylo tak ze mapa bedzie 2 dni i sie znudzi wszystkim albo okaze sie ze syf jakis... nie dodawac jej! wrr
no. 10 - Wto 12 Wrz, 2006 10:19

ej ale ileż można grac jedno i to samo,CS jako sama gra sie nie nudzi,ale mapy po mału zaczynają dobijać
mOrb - Wto 12 Wrz, 2006 10:19

psychic napisał/a:
o jej tylko zeby nie bylo tak ze mapa bedzie 2 dni i sie znudzi wszystkim albo okaze sie ze syf jakis... nie dodawac jej! wrr

jakie medium z Ciebie :crazy: hahahaha ale poważnie mówiąc co z tego że się nie spodoba trzeba probowac, ZMIANY to jest to czego ten serv potrzebuje teraz najbardziej. Pozdro! :*

Moras - Wto 12 Wrz, 2006 14:31

czlowiek z roli napisał/a:
ej ale ileż można grac jedno i to samo,CS jako sama gra sie nie nudzi,ale mapy po mału zaczynają dobijać

Problem polega na tym, ze jak nowi gracze wchodza na serwer i widza taka 'nowa' mape
jako next, to wychodza odrazu bo nie chce im sie jej sciagac i wtedy zostaje tylko pare osob na serwie..

w0mbat - Wto 12 Wrz, 2006 16:32

podam przyklad. mapka de_sunny na poczatku po 5 osob w teamie i ciagle prosby o next, a teraz zawsze full ze nie idzie wbic na serva podczas tej mapy i nikt nie pisze zeby zmienic na nastepna.
wrzucic oblukac i zostawic :mrgreen: takie moje zdanie

P.S. Szkoda mi tylko survivala ;(