CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - Zmiana czasu mapy
nowik - Pią 06 Paź, 2006 17:25
WEGier napisał/a:
to może poprostu zmienimy czas mapy i starczy kombinowania bo widzę lekką nerwowość w każdym poście gdzie się o coś prosimy - a z tego co mi się wydaję - złego nie chcemy
to nic nieda i prosciej bedzie stworzyc osobny MC, kazdy na inny dzien tylko musi sie ktos zajac odpowiednim ulozeniem map czyli mapa fajna przeplata sie z mapa mniej fajna i tak dalej i tak dalej ;/ ;PqBert - Pią 06 Paź, 2006 17:56
nowik napisał/a:
WEGier napisał/a:
to może poprostu zmienimy czas mapy i starczy kombinowania bo widzę lekką nerwowość w każdym poście gdzie się o coś prosimy - a z tego co mi się wydaję - złego nie chcemy
to nic nieda i prosciej bedzie stworzyc osobny MC, kazdy na inny dzien tylko musi sie ktos zajac odpowiednim ulozeniem map czyli mapa fajna przeplata sie z mapa mniej fajna i tak dalej i tak dalej ;/ ;P
ja moge
napisac propozycje na @?WEGier - Pią 06 Paź, 2006 18:28
qBert napisał/a:
nowik napisał/a:
WEGier napisał/a:
to nic nieda i prosciej bedzie stworzyc osobny MC, kazdy na inny dzien tylko musi sie ktos zajac odpowiednim ulozeniem map czyli mapa fajna przeplata sie z mapa mniej fajna i tak dalej i tak dalej ;/ ;P
ja moge
napisac propozycje na @?
pomogę domeztoz - Pią 06 Paź, 2006 19:13 no wreszcie ktos bierze sprawy w swoje RenCe braaaaavo WEGier i QbertoLKa - Pią 06 Paź, 2006 19:45
nowik napisał/a:
Tak tylko tu bedzie problem. Jak Wegier i Qbert zajma sie układaniem map, to wyjdzie tak, że mapy odpowiednio ułożone (mapa fajna, mapa mniej fajna, mapa fajna... itd.) beda według ich uznania. Nie da sie zrobic takiego MC żeby każdemu pasowalo. Każdy ma inny gust i upodobania... Dla jednego fajne bedzie cbbeble a dla innych nie (w tym dla mnie )WEGier - Pią 06 Paź, 2006 20:09
oLKa napisał/a:
nowik napisał/a:
Tak tylko tu bedzie problem. Jak Wegier i Qbert zajma sie układaniem map, to wyjdzie tak, że mapy odpowiednio ułożone (mapa fajna, mapa mniej fajna, mapa fajna... itd.) beda według ich uznania. Nie da sie zrobic takiego MC żeby każdemu pasowalo. Każdy ma inny gust i upodobania... Dla jednego fajne bedzie cbbeble a dla innych nie (w tym dla mnie )
dokładnie ... można zrobić to społecznie (czyt. razem )Cashreen - Pią 06 Paź, 2006 21:58 zostawic tak jak jest $w!ezak - Pią 06 Paź, 2006 22:03 dokładnie zostawić tak jak testnie - Wto 10 Paź, 2006 13:30 A ja bym pozmienial, dolaczam do WEG-a i Qberta molti - Śro 11 Paź, 2006 13:58 Mam ten sam problem Wegier