To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - ban? 0_o

ciasteczkowy - Nie 08 Paź, 2006 16:13

Vortexowi nie powinno się nawet pisać że ma zmienić nick , zna zasady .
Prowokuje i szkoda tylko że 5 minut odemnie byś wyłapał na 2 tygodnie.
A za złożenie bezzasadnej skargi kolejne 2 tygodnie.

ritarded l. - Nie 08 Paź, 2006 19:08

ciastek czytej ze zrozumienie posty powyzej
qBert - Nie 08 Paź, 2006 20:25

mARV, nie bedziemy tutaj OTowac, ale wiesz, ze nie powinniscie byc w 5 czy 6 w jednym teamie bo to co napisales ze wystarczy powiedziec, lecimy na maly etc. TO POBOŻNE ŻYCZENIA!!! To jest tylko public gdzie kazdy bedzie robic to co chce... Generalnie, nie mozecie na serwerze TS postawic 2 pokoje, CT i T i tam sobie gadac?

A co do Vorka, to wiedziales doskonale ze nie mozna miec takiego nicka, wiec to ze pisal na dead kiedy ty zyles niewiele zmienia... Generalnie, mogles juz nie zakladac tego tematu skoro wiadomo bylo za co ban. A tak tylko bijemy tutaj piane...

Anonymous - Sob 14 Paź, 2006 12:30

DzejmsBlond napisał/a:
Qbert . Ja jak są nierówne teamy to poprostu przerzucam. Pisze ostrzeżenie i działam. Jakoś nikt specjalnie mi się na głos nie wzburzył. Jak spróbuje wrócić to jescze raz, a jak zrobi to drugi raz, to żegna się w danym momencie z serwerem - kick. A wiadomo, że ponownie wejść to nie jest tak łatwo jak serwer full. :faja:

Buhehe Prosze cie bond, tylko bez takich tekstów mi tutaj.... nie raz grajac siedzialam i zastanawialam sie jakim cudem ktos taki jak ty ma admina skoro porzadnie i w logiczny sposob ni epotrafi go wykorzystać......... Nie raz nawet byłam swiadkiem jak przechodziles z "lamerskiego" teamu do tego wygrywającego np 23 punktowa przewaga, wiec prosze cie (dust)......

Zenada........

Dla mnie to wszyscy admini bez wyjatku reperezentujecie kiepski poziom z rangi adminowskiej, macie ograniczone zasady jak dla mnie, czepiacie sie graczy, ze za wolno do paki ida, ze nick nie taki...a tak naprawde wogole nie jestescie konsekwentni w tym co robicie..bo w przypadku jak Bond idzie z awm do paki krokami, upsss sorki kroczkami, miniaturowej mrówki, toczy sie jak kula sniegowa..az w końcu runda sie konczy i najnormalniej w swiecie ct w pupe dostaje.(d2)..... to nikt mu nie napisze na say "DO PAKI!!" tez ostanio byla taka sytuacja i to nawet conajmniej ze dwa razy (mam na mysli ostani tydzien.....

bez urazy ale NIC NIE DZIEJE SIE BEZ PRZYCZYNY..........ktos musi isc na kompromis... admini czy gracze....tylko pytanie kto powinien dawac pierwszorzednie przyklad do nasladowania....ktos kto zostal w jaks sposob wyrozniony (@) czy ktos kto sie wdraza się dopiero w zasady a reczej w uklady bydzi??.... skoro jak narazie żadna ze stron nie potrafi ustapic.....mam na mysli wszystko i wszystkich, pisze ogolnie....

pozdrawiam

nappy - Sob 14 Paź, 2006 12:43

Tru Czarna, ja bylem najlepszy :D :D:D

Ale co do Blonda to sie nie zgodze, Dzejms skillem nie grzeszy (to rodzinne? nowik - hahahaha :D :D:D:D) , wiec raczej nie pomoze teamowi. Moze przechodzi, zeby sie komus 'przygladnac'?

Blond jest dobrym adminem, skilla tez ma fajnego :crazy: :crazy: :lol: :lol:

qBert - Sob 14 Paź, 2006 12:45

Czarna* napisał/a:
Dla mnie to wszyscy admini bez wyjatku reperezentujecie kiepski poziom z rangi adminowskiej, macie ograniczone zasady jak dla mnie, czepiacie sie graczy, ze za wolno do paki ida, ze nick nie taki...a tak naprawde wogole nie jestescie konsekwentni w tym co robicie..

Musze to napisać. ALE PIEPRZYSZ GLUPOTY! Nie masz zielonego pojecia o adminowaniu i smiesz pisac nam takie rzeczy?! Twoj internetowy lover boy i cala jego ekipa z pelna premedytacja robi na przekór adminom a Ty wielce zaslepiona nimi bronisz ich jak by niewiadomo kim byli. To co napisalas to same idiotyzmy i stek bzdur! Nawet nie chce mi sie ripostowac na twoje zarzuty, bo sa w wiekszosci tak absurdalne ze poprostu szkoda mi na to czasu.
No i na koniec takie zdanie od mnie (pewnie nie tylko): Jak sie nie podoba, to spadaj stad! Masz 100000 innych serwerow, gdzie admini sa napewno doskonali. CU.

Yelonek - Sob 14 Paź, 2006 12:54

Ja pier... Czy za każdym razem jak jest jedna sprawa/skarga/głośne beknięcie to musi nagle sie robić flame na 30 osób? Piszę to po raz n-ty: macie k... problemy to wyłączcie cs'a, zmieńcie serwer albo rzućcie się pod pociąg. Nie grałem miesiąc, był święty spokój.

PS. A Pyczasowi dajcie bana (w końcu jak każdy na każdego, to czemu nie?]

mOrb - Sob 14 Paź, 2006 16:02

qBert napisał/a:
Czarna* napisał/a:
Dla mnie to wszyscy admini bez wyjatku reperezentujecie kiepski poziom z rangi adminowskiej, macie ograniczone zasady jak dla mnie, czepiacie sie graczy, ze za wolno do paki ida, ze nick nie taki...a tak naprawde wogole nie jestescie konsekwentni w tym co robicie..

Musze to napisać. ALE PIEPRZYSZ GLUPOTY! Nie masz zielonego pojecia o adminowaniu i smiesz pisac nam takie rzeczy?! Twoj internetowy lover boy i cala jego ekipa z pelna premedytacja robi na przekór adminom a Ty wielce zaslepiona nimi bronisz ich jak by niewiadomo kim byli. To co napisalas to same idiotyzmy i stek bzdur! Nawet nie chce mi sie ripostowac na twoje zarzuty, bo sa w wiekszosci tak absurdalne ze poprostu szkoda mi na to czasu.
No i na koniec takie zdanie od mnie (pewnie nie tylko): Jak sie nie podoba, to spadaj stad! Masz 100000 innych serwerow, gdzie admini sa napewno doskonali. CU.

qBert, sam bym tego lepiej nie ujał.... Czarna w tym momencie przegiełaś i to ostro. Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak sprawowanie funcji admina servera jest trudne i niewdzieczne. Ale najlepiej jest narzekac i spokojnie grac sobie nja servie i niech ktos inny sie martwi czy wszystkim sie dobrze gra, czy po servie nie paletaja sie szuje i czy jest ogolnie zachowana kultura. Także pozdrawiam Cie czrna....

PS. TEC 9 POWAAA i ich sztab internetowych przyjaciol....tez :rotfl:

KankerNooB - Sob 14 Paź, 2006 16:34

qBert napisał/a:
Czarna* napisał/a:

nie za ostro ?
nie czepiaj sie mnie !! !
HMM JA ZA PODOBNY POST DOSTALEM WARN CIEKAWE JAK SIE ZACHOWA KOLEKTYW @
I MODEK

a ty morbid wiecej rozwagi w postach bo nikt sie ciebie nie czepia a widze ze masz cos domnie

ritarded l. - Sob 14 Paź, 2006 17:05

post czarnej zignoruje bo widze ze zaczyna trolowac tutaj.

morbid, nie zmuszaj mnie do dzialania =] co do tec9