CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Ak, m4 czy awm??
tiop - Wto 10 Paź, 2006 21:35 gdyby byla mycha to by byla kampa, a ze mychy nie ma to jest tylko kalach.
rozrzut ma taki ze nie musze dokladnie celowac WEGier - Wto 10 Paź, 2006 21:40
ciasteczkowy napisał/a:
Jeden głos z M4 proszę odjąć i dodać do AWP bo się pomyliłem
Oczywiście tylko ja potrafię grać z AWP więc to oczywiste że to moja ulubiona broń.
Wiadomo jestem królem AWP.
Moras - Wto 10 Paź, 2006 22:11 ciastek, ale ja pamietam jak kiedys mowiles, ze ty z kazdej broni jestes najlepszy.. wiec jak to w koncu jest? ciasteczkowy - Śro 11 Paź, 2006 06:52 Phiii ... przecież każdy wie że jestem najlepszy nawet z glocka , więc pytanie jest banalne
Poprostu jestem Królem AWP ; Baronem AK , Cesarzem M4 to chyba zrozumiałe.WEGier - Śro 11 Paź, 2006 07:47
ciasteczkowy napisał/a:
Phiii ... przecież każdy wie że jestem najlepszy nawet z glocka , więc pytanie jest banalne
Poprostu jestem Królem AWP ; Baronem AK , Cesarzem M4 to chyba zrozumiałe.
królową usp, baronową glocka i cesarzową deagle a do tego majster of juniwers knifa ?
kocham go za tą skromność
chyba pora na zakładUczulony` - Śro 11 Paź, 2006 11:29 AK, AWM, M4, zalezy co lezy i jak strzelam danego dnia nie - Śro 11 Paź, 2006 13:23
WEGier napisał/a:
ciasteczkowy napisał/a:
Phiii ... przecież każdy wie że jestem najlepszy nawet z glocka , więc pytanie jest banalne
Poprostu jestem Królem AWP ; Baronem AK , Cesarzem M4 to chyba zrozumiałe.
królową usp, baronową glocka i cesarzową deagle a do tego majster of juniwers knifa ?
kocham go za tą skromność
U ciastka tylko PRO skill jest wiekszy od skromnosci psychic - Śro 11 Paź, 2006 13:48 wiadomo ze ciastek z kazdej broni jest najlepszy... a o awp to nawet nie ma co sie wypowiadac bo cie pozniej bedzie przesladowal na serwie i respa sie nie ruszysz Uczulony` - Pią 13 Paź, 2006 07:21 tak jak dorywa ak to strzela hs z najblizszej odległosci patrzac wrogowi w oczy.
jak ma m4 to strzela z pol dystansu aby pokazac ze celowac tez umie.
jak dorywa awm to strzela hs z respa przez sciany nie - Pią 13 Paź, 2006 10:41
nedlee napisał/a:
tak jak dorywa ak to strzela hs z najblizszej odległosci patrzac wrogowi w oczy.
jak ma m4 to strzela z pol dystansu aby pokazac ze celowac tez umie.
jak dorywa awm to strzela hs z respa przez sciany
on nawet z kosy wali hs z respa przez sciany
moj idol
slyszalem ze Kanker przestal grac, bo go ciasteczkowy za bardzo karal