To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Prośba o przywrócenie "nominations"

Dzejms - Czw 12 Paź, 2006 14:51

nie napisał/a:
Uwazam ze jest to lepsze od mapcycka (nawet jesli mapy sa perfekcyjnie dobrane) dzieki nominations mapy zmieniaja sie wedlug osob obecnie grajacych (wiekszosci) i jest to najbardziej sprawiedliwe i demokratyczne.

Dokładnie! Nic dodać! Nic ująć!

$wiezak. To w/g Ciebie się nie sprawdził. Zobacz sobie porzednią ankietę . Różnica między zwolennikami a przeciwnikami była niewielka. Rzędu 25%. Dzisiaj jest odwrotnie ale już z przewagą 50%. Czyli na plus mamy 25%. :faja:

Cashreen - Czw 12 Paź, 2006 16:23

NIE

w sumie ja powinienem byc "NIE" a nie "nie" on tylko mowi "tak" :P

nie - Czw 12 Paź, 2006 16:29

Cashreen napisał/a:
NIE

w sumie ja powinienem byc "NIE" a nie "nie" on tylko mowi "tak" :P

jestem "nie" i zazwyczaj mowie nie, ale czasem mowie tak, nie moge powiedziec nie, nie zeby to byla jakas zasada, ale nie, nie mowie tylko z zasady, albo bo tak wypada, nie klamie jak ma byc nie to jest nie, a jak tak to tak :lol:

BTW Uwazam ze plugin powinen byc i bede go bronil.

Widelec - Czw 12 Paź, 2006 16:38

Nie rozumiem czemu ten plug niby sie nie sprawdził?? moim zdaniem wypadl bardzo dobrze. a to ze ludzie wpisywali "rockthevote" po 15 minutach grania to juz ich sprawa, jak nie chca grac na danej mapie a glosow maja wystarczajaco duzo to niech zmieniaja ( w końcu mamy demokracje ;] [chyba] )
domeztoz - Czw 12 Paź, 2006 19:32

oLKa napisał/a:
Jak dla mnie to ten plugin był całkiem niezły :) Przynajmniej mozna było w jakim stopniu decydowac na jakiej mapie bedzie sie grało. Bo tak to niby można robic jakic votemap, ale zadko udaj sie przekonac ponad polowe ludzi na severze o tym, ze warto zavotowac.
No pozostaja jeszcze voty, co robia czasami admini, ale to chyba tez sie zadko zdarza.
W tym pluginie dobre jest jeszcze to ze nie mozna nominowac map, ktore byly grane w przeciagu kilku ostatnich map. Wiec napewno nie bedzie czegos takiego, ze bede grane ciagle te same mapy
No, wiec podsumowując - jestem jak najbardziej na tak :)

ja tak samo... pytanie tylko od kiedy bedziemy sie mogli cieszyc tym plugin'em ??

mOrb - Czw 12 Paź, 2006 20:44

jesli ten plugin zostanie przywolany do zycia, to nasuwa sie drugie, jakze istotne pytanie, ilu map nie bedzie mozna naminowac z rzedu? 4, 5, 6?
Uczulony` - Pią 13 Paź, 2006 07:01

na tak , czemu , :P bo nie ma mnie w Bydzia SQ :P nawet jako podawacz wody czy ręcznika.
:lol: :rotfl2: :lol: bo zeczywiscie mozna juz zwariowac tym samym mapcyklem.
ja juz office'a nie widzialem ... nie pamietam. pozdrowki.

psychic - Pią 13 Paź, 2006 14:16

na tak jeszcze raz bym to wyprobowal bo wydaje mi sie, ze to dobre jest. Chyba mi sie kiedys to nie podobalo.. pewnie przez przyzwyczajenie :]
w0mbat - Nie 22 Paź, 2006 12:30

ja cie zeby wrocil chciaz na noc zeby taki udziwniony koles jak ja mogl sobie pograc w taka udziwniona mapke jak np. survival
teczufka - Nie 22 Paź, 2006 12:38

Hahaha dobiles mnie ^_^. Nominacje sa w nocy od paru miesiecy. OD 00:00 do 10:00