CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - wyjasnij mi to... prosze
Plast!c - Nie 29 Paź, 2006 15:32 Może ściągnij sobie jakiegoś XP power toolsa Wyczyści ci rejestr, przyspieszy komp a nóż może się uda!! Gdybym ja się słuchał kolesi co mi doradzali zawsze format c: to bym chyba zrobił już z 20... a tak naprawde później wychodzi że to można było rozwiązać paroma kliknięciami . Też miałem problem lagów ale zmienilem raty na niższe i teraz tylko od czasu do czasu mam, a tak jest git.ciasteczkowy - Nie 29 Paź, 2006 15:41 a ja mam ghosta i śmieję się z formatów trwa to u mnie 4 minuty i mam czyściutki windowsik domeztoz - Nie 29 Paź, 2006 18:56
ciasteczkowy napisał/a:
a ja mam ghosta i śmieję się z formatów trwa to u mnie 4 minuty i mam czyściutki windowsik
oj ciastek nie tylko ty jeden masz takie wspaniale pomysly... ja tez sobie zapas zrobilem na plytce dvd ale jak przyszlo co do czego to plytki juz nie ma
MAY BE GHOST
[ Dodano: Nie 05 Lis, 2006 14:20 ]
dobra nie bede nowego topica zakladal tylko w tym dopisze...
zrobilem formata i zainstalowalem wszystko poprawnie i... jak gram to mi sie komp wylacza i ponownie uruchamia... OCB? najczesciej sie wylacza jak w cs'a gram...