To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - ProSba o przedłużenie czasu na SPEK'cie

Cashreen - Pon 13 Lis, 2006 17:12

NIE
i.S.b - Pon 13 Lis, 2006 17:42

Boshe, co wy wymyślacie, zmienimy na dłuższy, to zaraz ktoś przyleci, że za długo, i żeby zmiejszyć, bo się nie może wbić na serva i tysiąc innych powodów.

Dajcie już spokój z tymi zmianami, ktoś to robił, więc pomyślał o wszystkim, a nie ustawił czasy itd "ot tak sobie" bo akurat miał taki kaprys.

Dałem na NIE-to chyba oczywiste. Dobrze jest tak jak jest :papa2:

Uczulony` - Pon 13 Lis, 2006 19:04

W takiej sytuacji latwiej bedzie zmienic serwa niz nagrac czita :/ i nie przejmowac sie TYM . ??

Ale sie nie bede spieral bo wiekszosc na nie czyli = woli aby admini sie tym zajmowali.

Plast!c - Pon 13 Lis, 2006 19:33

Moim zdaniem czas kickowania ze przebywanie na spectators powinien zostac wydluzony albo w ogole usuniety. Co do adminow to powinna byc ich taka liczba zeby zawsze przynajmniej jeden byl dostepny w ciagu dnia + jeden ktory gra w nocy... Sporo jest adminow i nic nie mam do nich ale sporo z nich wchodzi na csa raz na tydzien.... i to mnie troche irytuje.
Moras - Pon 13 Lis, 2006 19:34

Przesadzasz troche, wydaje mi sie ze 5 minut to wystarczajacy czas zeby kogos nagrac ;)

@qbert: nie mow, ze tylko Anvi cos nagrywa, bo wiecej jest takich osob :banan:

qBert - Pon 13 Lis, 2006 22:03

Moras napisał/a:
Przesadzasz troche, wydaje mi sie ze 5 minut to wystarczajacy czas zeby kogos nagrac ;)

@qbert: nie mow, ze tylko Anvi cos nagrywa, bo wiecej jest takich osob :banan:

1. zgadzam sie, 5 minut wystarczy, a jak nie, to co za problem wejsc do jakiegos teamu i pozniej znow na spekt? :E \

2. Ja tylko mowie co widze. Przejrzyj dzial bany. Ile z tych tematow zalozyli gracze? :chytrus: I jakos nie widuje na spekcie nikogo co by nagrywal. Wyjatek to Anvi ktorego przeganialem ze spekta ze 3-4 razy i za kazdym razem zaraz widzialem na @czacie ze nagrywa haxa...

siatkarz - Wto 14 Lis, 2006 00:44

nie... bo.... nie ;]
Ciachoo - Wto 14 Lis, 2006 19:38

siatkarz napisał/a:
nie... bo.... nie ;]

j/w :banan:

$w!ezak - Wto 14 Lis, 2006 21:10

myśle że tak jak jest teraz jest dobrze :]
w0mbat - Pią 24 Lis, 2006 14:42

ja dalem na tak i szczeze powiedziawszy to jak czytam wypowiedzi niektorych osob to az mnie krew zalewa takie gupoty pisza