CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - nowe mapki do swiatecznego MC
domeztoz - Czw 07 Gru, 2006 22:20 ejcie... (lubie to slowo) od kiedy ten MC bedzie obowiazywac?
MC... trudno dwie mapki nazwac MC... ja chce minimum cztery mapypsychic - Pią 08 Gru, 2006 09:39 winternuke i winterdust i.S.b - Pią 08 Gru, 2006 13:08 Wiecie co, ja jestem ogólnie za tym, żeby przybyło NOWYCH map, a nie w kółko te same i te same aż sie żygać chce, bez kitu, na innych servach jest tyle nowych i spoko mapek, że się w pale nie mieści,a tu tylko dust, nuke, inferno, cpl fire, dust2, forge, office, italy, cpl mill i tak w kółko ... Już mi się nie chce na to patrzeć ... pomine fakt, że coraz częściej następuje "wyludnienie" pomimo tego, że @ się starają o to, żeby była jakaś mapka która "przyciąga" graczy ...
Jest tyle nowych map, z resztą sami o tym wiecie, że napewno by się coś wybrało, a i tak większość ludzików gra tu tylko, bo qmpel gra, bo znajomi, bo klimat, bo coś innego, a nie dlatego, że spoko mapki. Ja powoli mam już tego dość, poważnie ... PzDr MIKAS - Pią 08 Gru, 2006 13:37
IrYs napisał/a:
Wiecie co, ja jestem ogólnie za tym, żeby przybyło NOWYCH map, a nie w kółko te same i te same aż sie żygać chce, bez kitu, na innych servach jest tyle nowych i spoko mapek, że się w pale nie mieści,a tu tylko dust, nuke, inferno, cpl fire, dust2, forge, office, italy, cpl mill i tak w kółko ... Już mi się nie chce na to patrzeć ... pomine fakt, że coraz częściej następuje "wyludnienie" pomimo tego, że @ się starają o to, żeby była jakaś mapka która "przyciąga" graczy ...
Jest tyle nowych map, z resztą sami o tym wiecie, że napewno by się coś wybrało, a i tak większość ludzików gra tu tylko, bo qmpel gra, bo znajomi, bo klimat, bo coś innego, a nie dlatego, że spoko mapki. Ja powoli mam już tego dość, poważnie ... PzDr
~~Co do map ktore przyciagaja:wczoraj gralem na dosc nowym serwie w pilke nozna,byla to mapa sj_xxx to przez cala ta mape ie mozna bylo wbic na serv tylko ze tam jest 12 slotow wyobrazam sobie cala b1 biegajaca za pilka
mogloby byc fajnie w koncu gra sie 4fun qBert - Pią 08 Gru, 2006 14:01
MIKAS napisał/a:
IrYs napisał/a:
Wiecie co, ja jestem ogólnie za tym, żeby przybyło NOWYCH map, a nie w kółko te same i te same aż sie żygać chce, bez kitu, na innych servach jest tyle nowych i spoko mapek, że się w pale nie mieści,a tu tylko dust, nuke, inferno, cpl fire, dust2, forge, office, italy, cpl mill i tak w kółko ... Już mi się nie chce na to patrzeć ... pomine fakt, że coraz częściej następuje "wyludnienie" pomimo tego, że @ się starają o to, żeby była jakaś mapka która "przyciąga" graczy ...
Jest tyle nowych map, z resztą sami o tym wiecie, że napewno by się coś wybrało, a i tak większość ludzików gra tu tylko, bo qmpel gra, bo znajomi, bo klimat, bo coś innego, a nie dlatego, że spoko mapki. Ja powoli mam już tego dość, poważnie ... PzDr
~~Co do map ktore przyciagaja:wczoraj gralem na dosc nowym serwie w pilke nozna,byla to mapa sj_xxx to przez cala ta mape ie mozna bylo wbic na serv tylko ze tam jest 12 slotow wyobrazam sobie cala b1 biegajaca za pilka
mogloby byc fajnie w koncu gra sie 4fun
takie cos na bydzie3 sie nadawalo...
ja uwazam ze nie ma co przesadzac z nowosciami bo jak weszlo forge to tez bylo oh i ah a teraz co sie zacznie to wszyscy 'no nie, znowu ta zalowa mapa'
Zreszta jak chcemy miec TP (mozna nazwac to namiastka CW ) to proponuje dac mapy grane w ESL + jakies znane i lubiane (aztec chyba np nie jest w ESL? )
Dla mnie pomysl ze swiatecznymi mapami jest ekstra, ale to wszystko. Wywalic zalowe mapy i dac takie na ktorych mozna sobie fajnie pograc... Poczuć namiastke CW WEGier - Pią 08 Gru, 2006 14:10
qBert napisał/a:
MIKAS napisał/a:
IrYs napisał/a:
ja uwazam ze nie ma co przesadzac z nowosciami bo jak weszlo forge to tez bylo oh i ah a teraz co sie zacznie to wszyscy 'no nie, znowu ta zalowa mapa'
Zreszta jak chcemy miec TP (mozna nazwac to namiastka CW ) to proponuje dac mapy grane w ESL + jakies znane i lubiane (aztec chyba np nie jest w ESL? )
Dla mnie pomysl ze swiatecznymi mapami jest ekstra, ale to wszystko. Wywalic zalowe mapy i dac takie na ktorych mozna sobie fajnie pograc... Poczuć namiastke CW
dokładnie takie rzeczy to na B3 (może kiedyś znowu wstanie) nie róbmy total for fun - dodajmy mapki (jak rzecze Qbert) esl i znane/lubiane Albo włączmy w końcu nominations i włóżmy tam jak najwięcej mapek - będziemy grać co chcemy - pamiętam jak działało nominations to graliśmy wiele razy takie dziwadła jak chateau a ludzie non stop wpisywali takie bajery jak : rats, estate, oilrig, westwood i inne ...bbl` - Pią 08 Gru, 2006 15:57 Na esl sa grane chyba tylko podstawowe. . .?domeztoz - Pią 08 Gru, 2006 16:30
WEGier napisał/a:
qBert napisał/a:
MIKAS napisał/a:
IrYs napisał/a:
Dla mnie pomysl ze swiatecznymi mapami jest ekstra, ale to wszystko. Wywalic zalowe mapy i dac takie na ktorych mozna sobie fajnie pograc... Poczuć namiastke CW
dokładnie takie rzeczy to na B3 (może kiedyś znowu wstanie) nie róbmy total for fun - dodajmy mapki (jak rzecze Qbert) esl i znane/lubiane Albo włączmy w końcu nominations i włóżmy tam jak najwięcej mapek - będziemy grać co chcemy - pamiętam jak działało nominations to graliśmy wiele razy takie dziwadła jak chateau a ludzie non stop wpisywali takie bajery jak : rats, estate, oilrig, westwood i inne ...
nie no zalamujecie mnie... ja tez chce nowe mapki... i jak jest jakas ankieta to zawsze jestem ZA... ale ja sam ankiety nie wypelnie na tak...
albo robic nowe ankiety... albo odswiezac stare Cashreen - Wto 12 Gru, 2006 15:05 no dawajcie nowe mapki chyba nowe mapki nie będą przez 3 dni tylko Dawać mapki Uczulony` - Wto 12 Gru, 2006 15:42 mapy MAPKI mapeczki , dawajta bo swieta skoncza i bedzie klapa jak ze sniegiem.