CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Zdrowych, Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku
psychic - Czw 21 Gru, 2006 00:53 Wszystkiego najlepszego i w ogole udanego sylwestra i pasterki
Tylko sie nie poslizgnijcie na sniegu ROSOMAK - Sob 23 Gru, 2006 12:49 Wszystkiego najlepszego wyjadacze bydziowego wirtualnego pola walki udanej zabawy sylwestrowej i znosnego kaca neverling~ - Sob 23 Gru, 2006 13:44 Ja tez zycze WESOLYCH SWIAT !
btw. mam 2 karpie na sprzedaz? Kupi ktos? Przeyslka 6zl nowik - Sob 23 Gru, 2006 14:43
neverling~ napisał/a:
btw. mam 2 karpie na sprzedaz? Kupi ktos? Przeyslka 6zl
ta i pewnie zastanawiasz sie jakie imiona im nadac ;> chociaz i tak nie wiadomo po co skoro ich nie rozroznisz i masz niepowstrzymana chec zabicia ich ;P no ale co tam ja porponuje Lech i Jarosław jezeli juz ;P
// Wszystkiego najlepszego \\
dołączam sie do zyczen potek - Sob 23 Gru, 2006 14:59
neverling~ napisał/a:
Ja tez zycze WESOLYCH SWIAT !
btw. mam 2 karpie na sprzedaz? Kupi ktos? Przeyslka 6zl
nie lepiej je porozmnazac i za rok na swieta posprzedajesz? Lepszy interes zrobisz BABCIA - Sob 23 Gru, 2006 17:39 ale on ma 2 samce samice zeżarł .
najlepszego z okazji świątnowik - Sob 23 Gru, 2006 17:43 neverling~ - Sob 23 Gru, 2006 17:48 no nowik ladna choineczka! Sam wypiles czy wypijesz? Jak jeszcze nie wypiles to moze wszystkim bydziowicza po jednym bys dal?
A co do karpi to wyposcilem przez kibelek i.S.b - Sob 23 Gru, 2006 18:23 Ja chcę taką choinkę na Święta
A korzystając z okazji, chciałbym życzyć KAŻDEMU zdrowych, pogodnych i spędzonych w miłej atmosferze rodzinnej Świąt Bożego Narodzenia WEGier - Sob 23 Gru, 2006 18:43 nowiś rozumiemy twój problem, czasem po prostu trza się napić. Ale weź przykład ze mnie i z babci - całe życie w celibacie