CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - V A L V E OPANUJ SIĘ !!!
Dzejms - Pią 12 Sty, 2007 15:02
ciasteczkowy napisał/a:
zapłaciłem za oryginalną grę i nie życzę sobie żadnych reklam
nie jest to za free więc nie może być mowy o reklamach.
Za TV kablową, satelitarną i inne też płacisz a reklamy musisz oglądać... Uczulony` - Pią 12 Sty, 2007 15:03 ale kablowka jest tylko medium, a nie tym ktory puszcza reklamyPlast!c - Pią 12 Sty, 2007 15:26 Mnie tam to nie przeszkadza Popatrzcie na to z innej strony - stare mapy beda teraz torche urozmaicone dzieki temu molti - Pią 12 Sty, 2007 16:01 ciekwe co jeszcze wymysla.......lnk - Pią 12 Sty, 2007 16:09 moze dlatego zeby nie wylaczyc 1.6 bo source coraz lepszy bedzie + promod i 1.6 umrze ;- ))Uczulony` - Pią 12 Sty, 2007 16:10
Cytat:
moze dlatego zeby nie wylaczyc 1.6 bo source coraz lepszy bedzie + promod i 1.6 umrze ;- ))
Watpie szczerze.Ciachoo - Pią 12 Sty, 2007 16:14 nie wiem gdzie był robiony ten co wymyślił te reklamy w csie ale gchyba go rodzice nie kochali, a ja tak to tylko w nocy.
jednak ja chciałbym żeby reklamy pojawiały się zamiast tabeli wyników oraz zamiast net_graph'a. to byłoby całkiem EMO.
na NIE domeztoz - Pią 12 Sty, 2007 16:29
Plast!c napisał/a:
Mnie tam to nie przeszkadza Popatrzcie na to z innej strony - stare mapy beda teraz torche urozmaicone dzieki temu
wez ty sie w glowe puknij sie
ed: SIE a nie MJE(na servie)ciasteczkowy - Pią 12 Sty, 2007 16:35
DzejmsBlond napisał/a:
ciasteczkowy napisał/a:
zapłaciłem za oryginalną grę i nie życzę sobie żadnych reklam
nie jest to za free więc nie może być mowy o reklamach.
Za TV kablową, satelitarną i inne też płacisz a reklamy musisz oglądać...
A jak bym kupił rower to po jakimś czasie pewnie by zadzwonili że chcą mi reklamy ponaklejac (taki sam tok rozumowania)
To jest internet a nie TV
Jak chce mieć serwer darmowy ze swoja stroną to bedzie on z reklamami
Jeśli jednak płace sobie za serwer ze swoją stroną to nie mają prawa umieścić tam żadnej reklamy bez mojego pozwolenia.
Więc jeśli kupiłem i zapłaciłem za orginalną gre bez reklam jakim prawem mam oglądac ich reklamy.
Rozumiem nosteam jak ktoś ma to niech se ogląda ale za orginał WEGier - Pią 12 Sty, 2007 16:52 ciacho .. i co zrobimy? będa chcieli to sobie umieszczą i leją na nas
dlatego lepiej się przyłącz do protestu! - CHODZ BEZ SKARPETEK
"nie będzie valve pluł nam w twarz, aaaaani reklam umieszczał
Oryginalny steam, oryginalne kopie
a więc mamy amerykańców w duuuupie"
(by WEGier,; na nucie Roty)