To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - Wiatrak na graficznej

potek - Nie 21 Sty, 2007 11:30

już kupiłem na tej aukscji http://allegro.pl/item159...jny_wys24h.html oczywiscie ze paste juz dawno usunąłem jakas ostro lewa było bo strasnie twarda :/
kyryry - Nie 21 Sty, 2007 14:41

potek napisał/a:
już kupiłem na tej aukscji http://allegro.pl/item159...jny_wys24h.html oczywiscie ze paste juz dawno usunąłem jakas ostro lewa było bo strasnie twarda :/

Bardzo dobry zestawik ... Co do pasty to seryjnie montowane prawie zawsze twardnieja z czasem

potek - Pon 22 Sty, 2007 12:58

te chlodzenie jest na 3 pin a na grafie mam 2 pin moge podłączyc na płycie głównej czy musze na graficznej?
psychic - Pon 22 Sty, 2007 13:28

mozesz tutaj i tutaj raczej :P
jak na karcie masz 2 piny to musialbys przerobic z 3 na 2 pinowe wejscie;]
ale na plycie glowej tez mozesz jak jest to samo napiecie, a powinni byc:P

potek - Wto 23 Sty, 2007 13:27

ale ze mnie mózg :D zamiast przejscówki z 3pin na 2pin kupiłem odwrotnie juz nie bede zamawiał z 3 na 2 tylko podepne do głównej jak piszesz psc ze tak można

[ Dodano: Wto 23 Sty, 2007 13:37 ]
mam jeszcze jedno wolne wejscie 3 pinowe obok radiatora na graficznej radiator jest 12V te chlodzenie tez jest 12V wiec powinno chodzic

psychic - Wto 23 Sty, 2007 14:30

bedzie dzialac jak wentylator jest na 12V tak czy siak powinno dzialac tylko wentylatorek bedzie sie szybciej albo wolniej krecil ;]

w ogole to po co prezsciowka ;p odcinasz koncowke i kabelki przykrec na odpowiedni piny ;]

nowik - Wto 23 Sty, 2007 19:44

psychic napisał/a:
w ogole to po co prezsciowka ;p odcinasz koncowke i kabelki przykrec na odpowiedni piny ;]

a jak beda fajerwerki albo przestanie sie krecic to uciekaj :mrgreen:

psychic - Pią 26 Sty, 2007 08:40

:hahaha: tak jak kiedys nie mielismy obudowy i z siatkiem odpalalismy komputer na "pompke" ta z igla :P oczywisice siatek nie trafil tam gdzie trzeba i trzeba bylo uciekac z pokoju :hahaha:
ritarded l. - Pią 26 Sty, 2007 14:31

hm moze jak podlacze wiatraczek proca do 210V, to komp bedzie latal po pokoju ?
siatkarz - Pią 26 Sty, 2007 15:26

psychic napisał/a:
:hahaha: tak jak kiedys nie mielismy obudowy i z siatkiem odpalalismy komputer na "pompke" ta z igla :P oczywisice siatek nie trafil tam gdzie trzeba i trzeba bylo uciekac z pokoju :hahaha:

no bylo bylo :) lekko sie mobo zgrzalo :) nie polecam odpalac pc na czuja xD