CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - jakie sluchawki?
siatkarz - Czw 22 Lut, 2007 19:42 morasku ja ci powiem tyle.... i tak nie uslyszysz roznicy miedzu sennheiserami lol... polecam te sluuchawki kazdemu i jescze nikt nie zalowal zakupu... no chyba ze masz kase to mozesz icematy kupic z karta dzwiekawa... ;p chociaz z tych sluchawek najlepsza jest chyba karta lol.. wybor nalezy do ciebie ;ppotek - Czw 22 Lut, 2007 19:45
siatkarz napisał/a:
no chyba ze masz kase to mozesz icematy kupic z karta dzwiekawa... ;p chociaz z tych sluchawek najlepsza jest chyba karta lol.. wybor nalezy do ciebie ;p
Wiesz co sasiad ma icematy słuchwki według mnie beznadziejne ale po podłaczeniu sennheiserów do dziwiękówki od icematów tego nie da sie wyrazic trzeba usłszec domeztoz - Pon 26 Lut, 2007 18:13 troche odswieze topic bo dalej nie wiem za bardzo co wybrac, jak ktos znalazl cos innego to niech da info WEGier - Wto 27 Lut, 2007 15:41 powiem ci tak [bo sprawdzałem z ciekawości]
jeżeli nie zależy Ci na mikrofonie <bo nie mają> - sennheiserydomeztoz - Wto 27 Lut, 2007 16:51 no wlasnie nie musi byc mikrofonu... wazne zeby byly wygodne i super trwale... srednio sluchawki wystarczaja mi na 1,5 roku... i nastepuje tzw. zmeczenie materialu... czyli pekaja w miejscu gdzie wystepuja najwieksze naprezenia zginajace...
lol ale wyjechalem z terminologią z mojego "ulubionego" przedmiotu... projektowanie elementów maszyn... no wiecie obliczanie belek, kratownic itp. potek - Wto 27 Lut, 2007 19:07 z Tego co pamiętam Ciastem ma długo swoje sennheisery byś musiał z nim pogadać jak po dłuższym czasie się spisują, ja swoje mam około 4 miechy i nic się nie wyciera (najdłużej słuchawki miałem 3 miesiące)siatkarz - Wto 27 Lut, 2007 20:01 ja swoje sennheisery mam juz pol roku i nawet nie widac ze byly uzywane a uzywam ich sporo i nie oszczedzam (jezdzily juz kilkarazy w plecaku przygniecione rzeczami ) poprostu sa warte swojej ceny...domeztoz - Wto 27 Lut, 2007 20:46 no bo tego nie bedzie widac... takie miejsce poprostu pęknie
no a Ciastek moglby sie wypowiedziec skoro juz tak dlugo uzytkuje te sennheisery, jak sie sprawuja... nowik - Wto 27 Lut, 2007 21:40 http://www.media-tech.pl/...id=1003&lang=pl
a ja mam takie cus chyba 3-4 lata i dzialaja nadal jedyne co sie uszkodzilo to kabel trzeba bylo ciac bo to badziewie do regulacji glosnosci sie popsulo i mikrofon sie ulamal ale Szpachla szpachla o jeszcze raz szpach...yyy tasma tasma i jeszccze raz tasma i dziala wszystko jak natura chciala ;Ppotek - Wto 27 Lut, 2007 21:45 oj miałem je nie polecam z tego co pamietam tak uszy po nich bolały i rozwaliły sie po 2 miechcach 3 razy w naprawie i potem podziekowałem