CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Nożówka, TA i ATAC
psychic - Sob 10 Mar, 2007 20:48 Ludzie to jest tylko jedna runda nozowki!
Dluzej sie pobawisz nozem atakujac swoich i oni ciebie niz jak lecisz na przeciwnikow.
Wieksza satysfakcja jest zabic nozem przeciwnika w normalnej rundziePlast!c - Sob 10 Mar, 2007 21:17 Nozowka jest spox prawie zawsze jestem najlepszy w zabijaniu swoich eheheh. zostawic tak jak jest ROSOMAK - Nie 11 Mar, 2007 09:16 oczywiscie opcja numer 2 tez mnie wkurza jak jakis fragles z mojej druzyny mnie jedzie swoim scyzorykiemi.S.b - Nie 11 Mar, 2007 13:25 a nie można zrobić czegoś takiego, że za TK podczas nozówki nie zabiera HP bo mnie też krew zalewa jak lece do typa z przeciwnej drużyny, a ktoś z mojej wali mi kose w plecynowik - Nie 11 Mar, 2007 13:46 Irys to jest wlasnie obcja z ustawieniem FF na 0 (FF = Friendly Fire = Strzelanie do swoich wylaczone)domeztoz - Nie 11 Mar, 2007 17:20 ja bym wolal tak jak qbert pisze... ze zadane obrażenia trafiaja na konto atakującego
i wszystko jasne... ewentualnie gdy ktos cie kosą dotknie to od razu zdycha wydając z siebie ten wspanialy dzwiek 'uyyuyu' molti - Nie 11 Mar, 2007 17:57 Niech zostanie tak jak jest...WEGier - Pon 12 Mar, 2007 11:12 zaznaczyłem opcje 2, proszę ją przeżucić albo traktować jako opcja 3qBert - Pon 12 Mar, 2007 17:45
WEGier napisał/a:
zaznaczyłem opcje 2, proszę ją przeżucić albo traktować jako opcja 3
WEGier Siadaj! DWÓJA
Ładnie to tak młodzieży dawać przykład ortografii...
Sory za OT!
Do tematu to mój głos też zmieniam z 2 na 3 bo po zagłosowaniu dowiedziałem się że opcja 2 raczej niemożliwa do wykonania...teczufka - Pon 12 Mar, 2007 17:47 Nie tyle niemozliwa, co hmm wymagajaca glebszej penetracji kodu, ktorej nie chce mi sie robic ;-)