To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - Konsekwencje Alkoholowych Czynów - Kac

spree - Pon 02 Kwi, 2007 16:45

BABCIA napisał/a:
spree napisał/a:
baba nie dzieci 15-letnie :P . Pić to z umiarem, ale czasem się przesadzi xD . Palić NIGDY!!

(patrz. BABA abstynent) xD

soory 16 letnie :E

foch :P

psychic - Pon 02 Kwi, 2007 17:51

nie ma co ale dobrze przyprawiony rosolek rzadzi ;)
i tak jak siatek napisal "najlepsza na kaca praca" pomaga jak nic ale komu sie chce cokolwiek robic na giga kacu :) jak to mowia nie ma nic za darmo :D

ROSOMAK - Pon 02 Kwi, 2007 18:10

heh rosolki i te inne tematy to lipa , najlepsza na kaca jest glukoza po wypiciu stawia na nogi i zero kaca - oczywiscie mowie o konkretnym kacu .Glukoza do picia koszt 1,80 zeta a osobiscie proponuje glukozke w kroplowce :D
no. 10 - Wto 03 Kwi, 2007 08:47

Glukoze to ja sobie kupuje zawsze przed meczem :
opakowanie glukozy+0,5l wody+1,0l tigera+ 2 snikersy = PoWeRRrR :twisted: :twisted:

Moras - Wto 03 Kwi, 2007 22:26

zazwyczaj pomaga sen (dłuuuuugi), dzbanek herbatki z cytrynką i 0 żarcia, bo po co potem zwracać xD

dolegliwosci, hmm.. - glowa boli, nic sie nie chce robic (zreszta nawet i bez tego :D ) glownie przez oslabienie organizmu :jezyk:

polecam dla hardcorowych graczy odkurzac mieszkanie , albo skosic trawnik przed domem
(takie 'przyjemnosci' mi serwuja czasami rodzice jak wracam rano po imprezie :crazy: )

kyryry - Wto 03 Kwi, 2007 22:37

ja na kaca uwielbiam basen :cfaniak: i duzo jakiegos soku jak wstaje :lol:
ew. jak za dlugo trzyma to pifko 1 ... trzeba zmeczyc .. a potem mozna znowu pic :faja:
ew trening w noge ... :papryczka:

i.S.b - Wto 03 Kwi, 2007 22:44

zazwyczaj nie mam, ale jak już to cieplutkie jedzonko, jakieś delikatne, żeby bełta nie puścić :mrgreen: no i herbatka, najlepiej gorzka, na ruszenie żołądka w tą dobrą stronę :E . najlepsza to jest zawsze kacKupa, hehheh :rotfl: :rotfl: :rotfl:
siatkarz - Wto 03 Kwi, 2007 22:57

IrYs napisał/a:
... kacKupa, .....

eksakli xD :D :D :D :D

kodik - Śro 04 Kwi, 2007 06:23

czym sie trułeś tym sie lecz, browar rano, jakies dobre sniadanko + ciepla herbatka i przez cały dzien mineralna :)
$w!ezak - Śro 04 Kwi, 2007 22:06

na dobrego kaca to maszech i leszek wchodzi, albo dwa :mrgreen: