CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Przedłużenie czasu mapy
domeztoz - Śro 25 Kwi, 2007 16:14 ej no ja juz kiedys tak napisalem... w sumie to zapytalem sie czy nie dalo by sie zmniejszyc np do 7 map... oczywiscie teczka od razu dal mi odpowiedz... nie usatysfakcjonowało mnie toqBert - Śro 25 Kwi, 2007 16:19 taka prawda jest że mnie nic nie obchodzi że 2 osoby chcą zagrać italy raz na jakiś czas i dlatego jest limit na 10 map... Przecież jest demokracja. Jak 14 osób chce d2 to czemu mają nie zagrać Jeśli bydzi jako serwer TP ma być jakimś tam treningiem do CW (LOL) to nie można grać takich syfnych map! Jak ktoś chce iść militie zagrać to niech idzie na serwer gdzie jest pełno ludzi którzy mają na tą ochotę. A reszta niech ćwiczy dobre mapy. Bo imo to jest też jedna z rzeczy które powinny odróżniać TP od FFA... A wychodzi na to że poza strefami to niczym się te serwery już nie różnią...Anvi - Czw 26 Kwi, 2007 09:39 Czemu nie, mozna dać nawet 40 min, wkońcu jeśli mapa nam się znudzi użyjemy rockthevote teczufka - Śro 13 Cze, 2007 11:36 http://cs.bydgoszcz.pl/fo...p?p=75437#75437