To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Zwiększenie częstotliwości powtarzania się map

ROSOMAK - Śro 09 Maj, 2007 11:15

Jezeli zamienicie ta dretwote italke na de_italy nie bedzie takich tematow .Moim zdaniem wystarczyloby zrobic konkretny MC taki typowy dla serwera TP czyli z mapami granymi w roznych ligach (choc sam nigdzie juz nie gram ). Do kazdego glosowania dac z 1-2 mapy niestandartowe i po klopocie.Terazjak czasamijest glosowanko na mapei widze - cs_italy , cs_office , estate to az na jezyk przychodzi jedno "kultowe" slowo zal :D Zobaczymy cowyjdzie ztego co zaproponowal autor topicui ankiety .
$w!ezak - Śro 09 Maj, 2007 19:30

7-8 i będzie gitaraaaaaaaaaaaaaaaa :D
Dzejms - Śro 09 Maj, 2007 19:34

Rider napisał/a:
Zresztą nie wiem dlaczego nikt nigdy nie chce grać moją ulubioną mape forge :E :P

To ja ci powiem dlaczego: Bo jest za wysoka częstotliwość powtarzania map! 10 to absolutne minimum. :faja:

qBert - Śro 09 Maj, 2007 21:50

DzejmsBlond napisał/a:
Rider napisał/a:
Zresztą nie wiem dlaczego nikt nigdy nie chce grać moją ulubioną mape forge :E :P

To ja ci powiem dlaczego: Bo jest za wysoka częstotliwość powtarzania map! 10 to absolutne minimum. :faja:

całe szczęście że jest ankieta... :P
Chciałem jeszcze zauważyć (to do Tukaczeva) że większość jest za 6 mapami, później za 7-8. Pewnie proporcje takie zostaną już do końca. Wiem że Ty i pewno nowik, ciastol też taczej jesteście za tym aby było jak najwięcej tych map. Dlatego czuje że to 6 nie przejdzie i wybierzecie jakiś wariant pośredni. Niech to będzie 7! a nie 8 ani 9!! Ludzie jednak chcą jak najmniej... Dlatego zmiana do 7 będzie już sukcesem a 8 raczej porażka. Dziękuję za uwagę :D

RadukE - Czw 10 Maj, 2007 02:59

666 :D
qBert - Czw 07 Cze, 2007 13:50

to nie dodawanie map więc może już czas to zmienić?! ankieta powstała dawno, widać wyraźnie że ludzie nie chcą tych 10 map... myślę że 7 będzie akurat. Zresztą można to wyliczyć statystycznie :P
qBert - Wto 12 Cze, 2007 14:04

HALO!!! qBert do Rady, qBert do Rady! Czy rada mnie słyszy? Dość syfowi bez przerwy! Zmniejszajcie jak najszybciej bo wyraźnie widać czego pragnie lud!
teczufka - Czw 14 Cze, 2007 10:31

Z duza niechecia ustawiam 6 i zamykam.