To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Humor - Off topic

Dzejms - Pon 14 Maj, 2007 08:14

Nappy akurat ciebie nie podejrzewałem o to, że pójdziesz na łatwizne (czytaj Operę). To raz, a dwa - to Opera nie ma nawet połowy tego co może mieć Firefox i nie pisz, że ona to wszystko ma bo wprowadzasz ludzi w błąd. Z tym, że większości wystarcza to co jest w Operze.
Nappy spróbuj zainstalować Tab Mix Plusa w Firefoxie to zobaczysz, że w Operze masz co najwyżej 1/30 tych możliwości konfigurowania kart-zakładek (praktycznie najważniejszej zalety obu przeglądarek). I dlatego wygrał u mnie Firefox. Lubie mieć to czego chcę a nie to co mi narzucają.
Natomiast Operę mam zainstalowaną na Pendrivie gdyż dla tego celu Opera jest lepsza. :faja:
http://www.pcworld.pl/pojedynek/35.html
http://www.idg.pl/news/85699.html

Aha qBert. Opera ma opcje importu poczty z Thunderbirda. :)

domeztoz - Pon 14 Maj, 2007 09:26

ejcie to moze dawajcie jakies przydatne linki do plugow FF... najlepiej z opisem tych plugow :mrgreen: bo ja na standardzie jade... letko skonfigurowanym :E
Dzejms - Pon 14 Maj, 2007 10:35

domeztoz napisał/a:
ejcie to moze dawajcie jakies przydatne linki do plugow FF... najlepiej z opisem tych plugow :mrgreen: bo ja na standardzie jade... letko skonfigurowanym :E

Czytaj uważnie posty! Przecież podałem adres wyżej. :faja:

A masz jeszcze raz Rozszerzenia do Firefoxa

kyryry - Pon 14 Maj, 2007 11:17

na kompie mam ff ....
ale na komorke miniopere wgralem :D i teraz mam neta w komorce :faja:

domeztoz - Pon 14 Maj, 2007 11:24

jaki fon? moze smartfon? ja mam motke mpx200 z windowsem... nie z symbianem, z windowsem mobile 2003
kyryry - Pon 14 Maj, 2007 11:48

ja mam se z520i z miniopera... i daje rade :D
nappy - Pon 14 Maj, 2007 12:06

DzejmsBlond napisał/a:
(...)
Nappy spróbuj zainstalować Tab Mix Plusa w Firefoxie to zobaczysz, że w Operze masz co najwyżej 1/30 tych możliwości konfigurowania kart-zakładek (praktycznie najważniejszej zalety obu przeglądarek).(...)

Zainstalowałem i w sumie różnicy między standardowymi opcjami opery a tym rozszerzeniem nie widze... dodaje wszystko to co opera juz ma :)

Do tego pamiętaj, że każde rozszerzenia etc. open-source'owe mogą powodować mniej stabilne działanie przeglądarki.

I nie chwalcie się tak tym downloaderem do filmików w ff bo opera ma to samo - widget, nazywa się 'VideoDownloader' :D

Dzejms - Pon 14 Maj, 2007 14:36

nappy napisał/a:

Zainstalowałem i w sumie różnicy między standardowymi opcjami opery a tym rozszerzeniem nie widze... dodaje wszystko to co opera juz ma :)

A jak daleko od monitora siedzisz? To niemożliwe żebyś nie widział różnicy! ;)

MIKAS - Pon 14 Maj, 2007 14:58

mi jakos ff bardziej odpowiada ;)
qBert - Pon 14 Maj, 2007 17:28

kyryry napisał/a:
ja mam se z520i z miniopera... i daje rade :D

ja mam starą motorolkę V547 i próbowałem wgrać miniOperę... Baaaaa. Nawet to zrobiłem... Ale mi nie działa... I nie wiem dlaczego... Nie może się połączyć... A ustawienia GPRS są ok. Może Ty wiesz?!