CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prosba dodania HLG 1.9
teczufka - Śro 13 Cze, 2007 22:01 O czym tu gadac? Kiedys bylo, lagowalo cala maszyne. Dwa co sie zmienilo od czasu 1.8? NIC. Nie ma nawet wersji stabilnej 1.9. Ze zbanowaniem calego serwera to tez fakt i mam wierzyc, ze to poprawili, skoro ta wersja nawet stabilna nie jest?
Osobiscie nie uzywam zadnego durnego skryptu
Z mojej strony duze i stanowacze NIE dla HLGROSOMAK - Czw 14 Cze, 2007 02:25
teczufka napisał/a:
O czym tu gadac? Kiedys bylo, lagowalo cala maszyne. Dwa co sie zmienilo od czasu 1.8? NIC. Nie ma nawet wersji stabilnej 1.9. Ze zbanowaniem calego serwera to tez fakt i mam wierzyc, ze to poprawili, skoro ta wersja nawet stabilna nie jest?
Osobiscie nie uzywam zadnego durnego skryptu
Z mojej strony duze i stanowacze NIE dla HLG
Dobra i wszystko jasne temat do zamkniecia.psychic - Czw 14 Cze, 2007 13:46 trelku w esl nawet nie mozna skoku z kucnieciem uzywac, wiec nie pisz ze jakies skrypty tam dozwolone lnk - Czw 14 Cze, 2007 13:48 tak tak Tr3|_^ skrypty sa dozwolone : d , nawet na rolke duck nie jest , wiec juz nie osmieszaj sie ; oTrel - Czw 14 Cze, 2007 16:16 phi, nie mam na skok z kucaniem bo samemu umiem wcisnac spacje i ctrl, a na scrolu mam jumpa. Posiadane przezemnie skrypty sa legalne w eslu ;pteczufka - Pią 15 Cze, 2007 23:32 Koniec OT o jakis dupnych bindach/aliasach/skryptach.
Jak wyjdzie STABILNA i przetestowana wersja HLG mozna ewentualnie podyskutowac.
Do tego czasu, odpowiedz brzmi NIE. Zamykam.