To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - WEGier slub :))

kyryry - Wto 03 Lip, 2007 10:03

biedny Wegier :( Stracilismy go ;(

Powodzenia :*

domeztoz - Wto 03 Lip, 2007 10:05

wegier wez napisz za miesiac jak tam sytuacja... no wiesz... czy fajnie i letko czy komuna... ale jak cos to FB i biegnij... biegnij i nie ogladaj sie za siebie!
WEGier - Wto 03 Lip, 2007 10:30

spoko spoko napisze ... napisze nawet coś więcej > taki mały poradnik, w sumie się skapnąłem o tym wszystkim wcześniej ale teraz się po prostu to potwierdziło :) - powiem tylko cząsteczkę > wszystkie kobity w momencie urodzin mają w genach jedno : złapać, usidlić, przed zaręczynami pozwalać na wszystko a potem zaciskać powoli sznur na szyj, terroryzować o ślub a potem o dzieci ... one to mają w genach, są tresowane przez ich Matki od samego urodzenia : te wszystkie lalki, zabawy w dom itp , tylko biedny teściu stoi obok i chciałby krzyknąć UCIEKAJ CHŁOPCZE ale wie dobrze że mógłby tego nie przeżyć (np przypadkowe wrzucenie radia do kąpieli) .... smutna prawda ale rzeczywista :mrgreen:

przyroda ... modliszki i te sprawy

:E :hahaha: :crazy:

PS domez z tego FB jak przeczytałem to się prawie posikałem ze śmiechu :D

Rider - Wto 03 Lip, 2007 10:38

Może zapodasz jakieś fotki z tej uroczystości co byśmy mogli zobaczyć jak wygląda szczęśliwy człowiek :E
WEGier - Wto 03 Lip, 2007 13:19

Rider napisał/a:
Może zapodasz jakieś fotki z tej uroczystości co byśmy mogli zobaczyć jak wygląda szczęśliwy człowiek :E

tzn miałeś na myśli moją krwiopijczynie :hahaha: :hahaha: :hahaha:

wiem wiem, czekam na foty i zapodaje

tymozyna - Śro 04 Lip, 2007 06:59

WEGier napisał/a:
wszystkie kobity w momencie urodzin mają w genach jedno : złapać, usidlić, przed zaręczynami pozwalać na wszystko a potem zaciskać powoli sznur na szyj, terroryzować o ślub a potem o dzieci ... one to mają w genach, są tresowane przez ich Matki od samego urodzenia : te wszystkie lalki, zabawy w dom itp , tylko biedny teściu stoi obok i chciałby krzyknąć UCIEKAJ CHŁOPCZE ale wie dobrze że mógłby tego nie przeżyć (np przypadkowe wrzucenie radia do kąpieli) .... smutna prawda ale rzeczywista

Troche mija sie to z prawda...
Nie czuje sie by ktokolwiek mnie tresowal o.O
wrecz b. nieprzyjemnie mi sie zrobilo czytajac cos takiego.
ale co tam znasz WSZYSTKIE kobiety na swiecie.

WEGier - Śro 04 Lip, 2007 08:01

tymozyna napisał/a:
WEGier napisał/a:
wszystkie kobity w momencie urodzin mają w genach jedno : złapać, usidlić, przed zaręczynami pozwalać na wszystko a potem zaciskać powoli sznur na szyj, terroryzować o ślub a potem o dzieci ... one to mają w genach, są tresowane przez ich Matki od samego urodzenia : te wszystkie lalki, zabawy w dom itp , tylko biedny teściu stoi obok i chciałby krzyknąć UCIEKAJ CHŁOPCZE ale wie dobrze że mógłby tego nie przeżyć (np przypadkowe wrzucenie radia do kąpieli) .... smutna prawda ale rzeczywista

Troche mija sie to z prawda...
Nie czuje sie by ktokolwiek mnie tresowal o.O
wrecz b. nieprzyjemnie mi sie zrobilo czytajac cos takiego.
ale co tam znasz WSZYSTKIE kobiety na swiecie.

to był taki żarcik wtorkowy :P :P przepraszam :wstydniś:

PS fak! na śmierć zapomniałem że mamy na forum kobiety :lol:

HeSS - Śro 04 Lip, 2007 08:37

Wszystkiego naj

PS. KIedy i gdzie bo brame trzeba zrobić :twisted: :twisted: :crazy: :crazy: (wakacje sie zaczeły)

ROSOMAK - Śro 04 Lip, 2007 09:00

HeSS napisał/a:
Wszystkiego naj

PS. KIedy i gdzie bo brame trzeba zrobić :twisted: :twisted: :crazy: :crazy: (wakacje sie zaczeły)

troszke sie spozniles gdybys poczytal troche to bys wiedzial ze juz kolega Wegier cyrograf podpisal :papa2:

Teraz czekamy na jakies foto :mrgreen:

HeSS - Śro 04 Lip, 2007 09:46

aaha nie wiedzialem :D ale tak to jest jak sie WAKACJUJE !! :D :D :twisted: :twisted: :crazy: :crazy: szkoda bo susza teraz ; /