Powodzenia domeztoz - Wto 03 Lip, 2007 10:05 wegier wez napisz za miesiac jak tam sytuacja... no wiesz... czy fajnie i letko czy komuna... ale jak cos to FB i biegnij... biegnij i nie ogladaj sie za siebie!WEGier - Wto 03 Lip, 2007 10:30 spoko spoko napisze ... napisze nawet coś więcej > taki mały poradnik, w sumie się skapnąłem o tym wszystkim wcześniej ale teraz się po prostu to potwierdziło - powiem tylko cząsteczkę > wszystkie kobity w momencie urodzin mają w genach jedno : złapać, usidlić, przed zaręczynami pozwalać na wszystko a potem zaciskać powoli sznur na szyj, terroryzować o ślub a potem o dzieci ... one to mają w genach, są tresowane przez ich Matki od samego urodzenia : te wszystkie lalki, zabawy w dom itp , tylko biedny teściu stoi obok i chciałby krzyknąć UCIEKAJ CHŁOPCZE ale wie dobrze że mógłby tego nie przeżyć (np przypadkowe wrzucenie radia do kąpieli) .... smutna prawda ale rzeczywista
przyroda ... modliszki i te sprawy
PS domez z tego FB jak przeczytałem to się prawie posikałem ze śmiechu Rider - Wto 03 Lip, 2007 10:38 Może zapodasz jakieś fotki z tej uroczystości co byśmy mogli zobaczyć jak wygląda szczęśliwy człowiek WEGier - Wto 03 Lip, 2007 13:19
Rider napisał/a:
Może zapodasz jakieś fotki z tej uroczystości co byśmy mogli zobaczyć jak wygląda szczęśliwy człowiek
tzn miałeś na myśli moją krwiopijczynie
wiem wiem, czekam na foty i zapodajetymozyna - Śro 04 Lip, 2007 06:59
WEGier napisał/a:
wszystkie kobity w momencie urodzin mają w genach jedno : złapać, usidlić, przed zaręczynami pozwalać na wszystko a potem zaciskać powoli sznur na szyj, terroryzować o ślub a potem o dzieci ... one to mają w genach, są tresowane przez ich Matki od samego urodzenia : te wszystkie lalki, zabawy w dom itp , tylko biedny teściu stoi obok i chciałby krzyknąć UCIEKAJ CHŁOPCZE ale wie dobrze że mógłby tego nie przeżyć (np przypadkowe wrzucenie radia do kąpieli) .... smutna prawda ale rzeczywista
Troche mija sie to z prawda...
Nie czuje sie by ktokolwiek mnie tresowal o.O
wrecz b. nieprzyjemnie mi sie zrobilo czytajac cos takiego.
ale co tam znasz WSZYSTKIE kobiety na swiecie.WEGier - Śro 04 Lip, 2007 08:01
tymozyna napisał/a:
WEGier napisał/a:
wszystkie kobity w momencie urodzin mają w genach jedno : złapać, usidlić, przed zaręczynami pozwalać na wszystko a potem zaciskać powoli sznur na szyj, terroryzować o ślub a potem o dzieci ... one to mają w genach, są tresowane przez ich Matki od samego urodzenia : te wszystkie lalki, zabawy w dom itp , tylko biedny teściu stoi obok i chciałby krzyknąć UCIEKAJ CHŁOPCZE ale wie dobrze że mógłby tego nie przeżyć (np przypadkowe wrzucenie radia do kąpieli) .... smutna prawda ale rzeczywista
Troche mija sie to z prawda...
Nie czuje sie by ktokolwiek mnie tresowal o.O
wrecz b. nieprzyjemnie mi sie zrobilo czytajac cos takiego.
ale co tam znasz WSZYSTKIE kobiety na swiecie.
to był taki żarcik wtorkowy przepraszam
PS fak! na śmierć zapomniałem że mamy na forum kobiety HeSS - Śro 04 Lip, 2007 08:37 Wszystkiego naj
PS. KIedy i gdzie bo brame trzeba zrobić (wakacje sie zaczeły)ROSOMAK - Śro 04 Lip, 2007 09:00
HeSS napisał/a:
Wszystkiego naj
PS. KIedy i gdzie bo brame trzeba zrobić (wakacje sie zaczeły)
troszke sie spozniles gdybys poczytal troche to bys wiedzial ze juz kolega Wegier cyrograf podpisal
Teraz czekamy na jakies foto HeSS - Śro 04 Lip, 2007 09:46 aaha nie wiedzialem ale tak to jest jak sie WAKACJUJE szkoda bo susza teraz ; /