CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - OT o samochodzie siatka
Moras - Śro 15 Sie, 2007 16:30 wiemy ze diesle pala mniej przeciez, ale to jest benzyniak qBert - Śro 15 Sie, 2007 17:20
ROSOMAK napisał/a:
siatkarz napisał/a:
ej wy umiecie jezdzic? rotfl... mi ten mesiaczek pali 7-8L / 100km ...
sprzedaje go i wymieniam bo chce nowsze auto nowszej generacji i przedewszystkim w kombi mam gospodarstwo i sklep wiec zawsze cos jest do przewiezienia a mesiak nie daje rady
Sorrki za off topa ale musze bo jak patrze co oni pisza to smiac sie chce - to normalne spalanie moja Sierra 2.3 D pali 6-7 litra - Diesle pala mniej panowie.W miescie to polyka 8-9 .
Co do autka to powinienes znalesc kupca ja z uwagi na miejsce zamieszkania mam dostep za mniejsze pieniadze a czaje sie na 124 .
No dokładnie. Mało nie zrobiłem w majty jak napisałeś że Ci 7L pali. Trochę się tym pogrążyłeś siatek. Moja strzała o pojemności 1000cm3 i zastraszającej ilości 55KM pali 6,5 w lato i koło 7 w zimie. A ty chcesz mi powiedzieć że taka landara z 1.8 w automacie pali mniej niż 11-12 litrów... W trasie to może i zejdziesz do 8 i to pod warunkiem że będziesz jechał cały czas 90-100 to może, może... W przeciwnym wypadku wygadujesz KOMPLETNE BREDNIE!kyryry - Śro 15 Sie, 2007 17:50 Ja planuje narazie Nissana 100 nx kupic ....
tanie, malo pali i ladne ...
tylko jeszcze kase musze zebrac potek - Śro 15 Sie, 2007 17:58 ojca volvo v50 2.0d 136km 360(albo 320)nM, 6gear, pali przy jezdzie 110-140 koło 5l-6l przy jedzie 90-100 pali więcej. Wiec nie ma reguły ile będzie palić zależy od generacji silnika etc. trzeba samemu sprawdzić ile spali.
jak silnik 1.25 potrafi spalic 12 litrów
a 2.0 przy szybkiej jezdzie 5l (co prawda ropy)nappy - Śro 15 Sie, 2007 19:15 pff, kierowcy puszek
Odkręcam i Was na światłach już nie widać a słychać mnie jeszcze będzie foXx - Śro 15 Sie, 2007 20:09
qBert napisał/a:
No dokładnie. Mało nie zrobiłem w majty jak napisałeś że Ci 7L pali. Trochę się tym pogrążyłeś siatek. Moja strzała o pojemności 1000cm3 i zastraszającej ilości 55KM pali 6,5 w lato i koło 7 w zimie. A ty chcesz mi powiedzieć że taka landara z 1.8 w automacie pali mniej niż 11-12 litrów... W trasie to może i zejdziesz do 8 i to pod warunkiem że będziesz jechał cały czas 90-100 to może, może... W przeciwnym wypadku wygadujesz KOMPLETNE BREDNIE!
qBerciku, ja mam Mesia 190E (W201), 2.0 benzyna, 90kW (122KM) w manualnej skrzyni i przy spokojnej jezdzie w miescie pali mi 10-11L, wiec Mesio siatka moze palic okolo 9-10L, 7-8L to stanowczo za malo (stare Mesie maja bardzo dobre silniku, w szczegolnosci 2.5 Diesel - silnik nie do zajechania), a ostatnio jak w trase na Litwe jezdzilem, to mi spalil niecale 7L z klima przy jezdzie 120-140km/h. Bez klimy bym zszedl do max 6.5L/100km.nowik - Śro 15 Sie, 2007 20:17
nappy napisał/a:
Odkręcam i Was na światłach już nie widać a słychać mnie jeszcze będzie
a potem na pierwszym zakrecie my jedziemy 120, z klima prosto w twarz i pasazerami ktozy nas rozbawiaja i sie nabijaja z Ciebie jak lezysz i probojesz wstac i znalezc motor ktory polecial daaaaaaaaaleko... nappy - Śro 15 Sie, 2007 20:32
nowik napisał/a:
nappy napisał/a:
Odkręcam i Was na światłach już nie widać a słychać mnie jeszcze będzie
a potem na pierwszym zakrecie my jedziemy 120, z klima prosto w twarz i pasazerami ktozy nas rozbawiaja i sie nabijaja z Ciebie jak lezysz i probojesz wstac i znalezc motor ktory polecial daaaaaaaaaleko...
wiedzialem, ze tak odpiszesz, no po prostu wiedzialem A jak Ty chcesz robic zakrety po 120km/h to powodzenia Na motorze 'za wolno' zakretu tez nie mozna robic, bo przy niskich predkosciach motor staje sie duzo trudniejszy do opanowania - bo prosto to on prawie sam moglby jechac
Lepiej zeskoczyc z motoru na zakrecie niz poleciec na drzewo w puszce tiop - Śro 15 Sie, 2007 20:54 lol jezdziles moto wogole? Wystarczy ok. 70 km/h moze mniej i moto mozna bez problemu do konca polozyc, wystarczy tylko na wyjsciu odkrecic zeby wstal, a duzo trudniej jest opanowac przy duzej predkoscisiatkarz - Śro 15 Sie, 2007 21:03 jezdze tym autem dosc duzpo i wiem ile pali mowcie/piszcie co chcecie