CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pchli targ - [Sprzedam] Prezentację na ustną maturę z j.polskiego 18 PKT!
domeztoz - Pon 01 Paź, 2007 18:44 hehe wiadomo! ze nie wystarczy kupic i isc na egzamin, trzeba sie tego nauczyc... simple. no ale chyba prosciej jest kupic gotowca i sie go nauczyc niz samemu zabrac sie za wybranie tematu, opracowanie literatury przedmiotu i podmiotu. naprawde jest to cos co mi zabralo duzo czasu i nerwow, bo non stop latalem do polonistki zeby sprawdzic co zle a co dobrze, co dodac a co usunac... itp.qBert - Pon 01 Paź, 2007 20:48
Moras napisał/a:
50 zl moze wydawac sie 'duzo' - ale to zawsze gotowa praca i 0 wlasnego wysilku oprocz nauczenia sie itd.
Ja osobiscie chodzilem na korki do polonistki i o ile dobrze pamietam to jedna wizyta mnie tyle kosztowala, ale praca wyszla porzadna (sam pisalem) i efekt 20 pkt. Jak bym mial ja wyceniac to by musialo pewnie wyjsc sporo, ale skonczylo sie na tym, ze trafila do kogos z rodziny .
A Ty pisałeś o mnie czy o sobie?
Jak komuś się nie chce to może kupić. A co do wybierania tematów, to u mnie jak ktoś się w 2 klasie ogarnął to mógł swój zgłosić...Moras - Wto 02 Paź, 2007 08:10 @qbek: nie bardzo skumalem, moze dlatego, ze dopiero co wstalem .
@sinecod: uwierz mi, ze mialem takie osoby w klasie . Nie dosc, ze kupil juz
gotowca i sie go tylko na pamiec nauczyl, to jeszcze w polowie prezentacji sie zacial i nie mogl dalej ruszyc .qBert - Wto 02 Paź, 2007 10:16
Moras napisał/a:
@qbek: nie bardzo skumalem, moze dlatego, ze dopiero co wstalem
chodziło mi o to, że ja też na korki chodziłem, też chyba 50zeta za lekcje, też dostałem maksa i też moja praca poszła w rodzinę C_nad_C - Pią 05 Paź, 2007 06:57 50 zl, pchi..
Moja praca jest bezcenna.
Nikogo na nia nie stać. (zresztą bylaby, dla nie zainteresowanych Kaczmarskim zbyt trudna do nauczenia )domeztoz - Pon 04 Lut, 2008 10:45 ludzie? che wam sie marnowac czas na robienie tej prezenacji? nie lepiej kupic gotowca?
wznawiam oferte. popytajcie znajomych czy nie chca kupic...WOJTAS - Pon 04 Lut, 2008 12:42 zmniejsz cene to moze ktos kupi
// takie trzy zero zl akurat na sztuke ;Dno. 10 - Wto 05 Lut, 2008 08:12 wystaw na allegro i EbaJU :F