To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - Eliminacje EURO 2008

nappy - Śro 12 Wrz, 2007 19:55

P-C P-K napisał/a:
Drewninho w wyjściowym! Wolne żarty. Posnuł sie, posnuł po boisku i zszedł. Boruc pięknie mijał sie z piłką :) A na poważnie najlepiej grał Błaszczykowski :)

True, i czemu to on dostał piłką w łeb pod koniec (bądź co bądź nas 'uratował') Imho Jopowi się należało :twisted: :twisted:

domeztoz - Śro 12 Wrz, 2007 20:17

a za co byla tamta yellow kartka? btw boruc street n1 :crazy:
qBert - Śro 12 Wrz, 2007 20:39

zenua imho. I co z tymi co tak sie podniecali po meczu z Portugalia? Gdyby to był cs to bym powiedział ze polacy to BOTY! POLvsPOR=fart, POLvsFIN=normal. taki obraz polskiej pilki...
Sinecod - Śro 12 Wrz, 2007 20:50

a boruc ... bleee ... juz wole dudka ....
qBert napisał/a:
Gdyby to był cs to bym powiedział ze polacy to BOTY!
cl_True 1
qBert napisał/a:
POLvsPOR=fart
cl_True 1
qBert napisał/a:
POLvsFIN=norma
no chyba zartujesz .... fart jak nic ...i dobrze ze finowie stworzyli malo tych okazji strzeleckich na nasza bramke bo by sie to zle skonczylo
WEGier - Śro 12 Wrz, 2007 20:52

Błaszczykowski był naprawdę dobry .... przy Brzęczku (wujku) menedzerze ma szanse na kariere .... btw mój sąsiad :)
adaxdk - Śro 12 Wrz, 2007 22:05

tak, a Bitwa pod Grunwaldem - 15 lipca 1410 to tez fart

Błaszczykowski naprawdę pokazał co potrafi, Boruc tez świetnie zagrał, pomijając jeden mały błąd, który na szczęście dobrze sie skończył.
Ale nie można nazwac tego wszytkiego "fartem". Przecież widac ze Polacy zaczynają nareszcie cos grac. Widzicie ich w świetle niedorajdów, z przed paru lat.
Kiedy Pan Janas był za sterami reprezentacji to sami widzieliście jak skutki tego były. Ale to nie znaczy ze nie potrafimy kopac piłki.
Polska wywalczyła to i poprzednie parę zwycięstw, co widac nawet w ich statystykach eliminacji do Mistrzostw Europy 2008

Rider - Czw 13 Wrz, 2007 10:01

Ja bym nie najeżdżał na Rasiaka znowu tak mocno bo tak na prawde to żaden napastnik świata by nie pograł u nas dobrze jak sie nie dostaje piłek bo mecz rozgywa sie na własnej połowie + środek bioska. Nie ma podań dobrych do napastnika to napastnik nie gra moim zdaniem tak to wygląda. Błaszczykowski jak zwykle poniżej pewnego poziomu nie schodzi, Boruc też jak zwykle pewny pkt zespołu reszta poprostu zapisała sobie kolejny mecz w statystykach imo :)
WEGier - Pią 16 Lis, 2007 14:38

kto jedzie jutro do chorzowa??

kurde ja już zakupiłem kalesonki, skarpeteczki ciepłe, czapa, rękawiczki .... i wiele wiecej :D normalnie syberia :D

siatkarz - Pią 16 Lis, 2007 14:49

no bedzie ciezko wegierku ;] ja nie jade :( przegapilem :( a nie stac mnie na bilety z allegro ;)

jedno jest pewne! nie bedzie talizmanu 'kaczki' na trybunie honorowej bo z nim zawsze przegrywalismy :] (-5 do wzrostu)

jutro bedziemy w Eurooo 2oo8! ;]

x0x - Pią 16 Lis, 2007 21:22

ja miałem jechać kolega kupił 7 biletów, tylko nie przeczytał że do 3 dni trzeba zapłacić albo przepadają i znowu można je kupić ;/ i po biletach ;( wiec z wyjazdu nic, w sumie jutro mam zakończenie sezonu więc z drużyną oglądnę w TV :D :D