To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - Apropo nadchodzacych wyborow!

domeztoz - Wto 18 Wrz, 2007 19:52

P-C P-K napisał/a:
skora napisał/a:
musze do matki zadzwonic on wie na kogo glosowac :D i

Biedny skora. xD

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: H@@HH@HH@H@H@@HH@@ dopiero wyczilem hahahaa

molti - Wto 18 Wrz, 2007 20:23

hahahahah dobre dobre hahahaha Ciekawe na kogo on bedzie glosowal :D
C_nad_C - Wto 18 Wrz, 2007 20:51

Moim zdaniem ostatnie wybory zapowiadaly sie obiecujaco. Tyle tylko ze powinien byc podzial władzy a nie ze tylko PiS i nic dla PO (jak partia PiS wygrała to nie powinien wygrać Kaczyński na prezydenta). No i zaczeli sie klucić (rzecz jasna o stołki :mrgreen: ) i z w miare normalnej koalicji, ktora wiekszość wyborców chciala (PiS +PO) mieliśmy to co mieliśmy czyli wielkie G****.

P.S. Oby teraz coś lepszego wyszło.
A co do feministek... no cóż też mają swoje plusy i minusy jak każdy ;)

v1ncent - Nie 23 Wrz, 2007 18:25

C_nad_C napisał/a:
a nie ze tylko PiS i nic dla PO

A jakaż jest różnica pomiędy nimi? Obie sa mocno prawicowe i będa robic to samo. Będa popiera biznes. A większość narodu to różnego rodzaju robotnicy. O ich interesy na świecie dba lewica. A u nas po doświadczeniu niektórych przez kilka lat powojennych lewica to komuchy, czerwoni itp. A dodatkowo taki pogląd napędza TV i inne organy.
Nieważne jest że jeden to świnia, ważne co robi reszta dla nas, dla wyborców.

vinc

C_nad_C - Nie 23 Wrz, 2007 19:21

v1ncent, chodziło mi raczej o to żeby w ogóle cos robili a nie sie kłócili. Zresztą Pokolenie komunizmu w wiekszości (nie wszyscy) jest dla biznesu stracone (wiekszosc z nich nie jest nauczona w ogóle pracy, bo czy sie stało czy.. itd )
v1ncent - Wto 25 Wrz, 2007 22:07

To idź do jakiejś firmy i zobacz czy lepiej pracują 50-latkowie czy młodzież

vincent

C_nad_C - Nie 30 Wrz, 2007 14:36

No znowu moje niedopowiedzenie. :wstydniś:

Masz racje z młodzieżą, ale jest taki jeden lol co pracuje w firmie mojego ojca i jest przed 50 (i o takich loli mi chodzi) który chyba poprzestał na rozwoju w młodzieńczym wieku :crazy: