CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pro¶by i propozycje - Pro¶ba o admina/// bamc
ciasteczkowy - Sob 29 Wrz, 2007 18:41 BAMC jeszcze raz się udzielisz w swoim temacie a zamknę...
Jest taka niepisana zasada że w pro¶bach o admina zainteresowany się nie udziela.
Użytkownicy forum wypowiadaj± się jak chc± i może to być "nie bo nie" ale takich głosów my jako @ i S@ nie bierzemy pod uwagę...ritarded l. - Sob 29 Wrz, 2007 18:41
bamc napisał/a:
VorteX^^ napisał/a:
za ten analfabetyzm to do podstawowki a nie do admina
nie rozumiem wartosci merytorycznej jaka chciales przekazac tym postem
wystarczy ze przejrzysz temat "Bydziowy analfabetyzm"qBert - Sob 29 Wrz, 2007 19:08 ogólnie kandydat nie najgorszy ale:
- styka chyba adminów... Jednak nie często się zdarza że nie ma ani jednego... Wiem, powiecie że dzisiaj czy tam wczoraj to kto¶ plebował itd. To się zdarza CZASEM!
- to jedyne przeciwwskazanie... Dla mnie że krótko gra albo że mało na forum to nie argument... Sam dostałem @ w takich okoliczno¶ciach...
Aha, jeszcze może przeciw że trochę Cię mało widać na serwie.
Jak kto¶ zrezygnuje z @ to jak najbardziej dać mu...Trel - Sob 29 Wrz, 2007 19:12 ja moge dla niego z perma zrezygnowac qBert - Sob 29 Wrz, 2007 19:18 trel jak nie przestaniesz OTować to i na forum wyłapiesz perma...Uczulony` - Sob 29 Wrz, 2007 20:10 ja jestem na tak bo kolega ma cHUMOR, i gra 4FUN co mi sie podoba.HeSS - Sob 29 Wrz, 2007 21:45 nie ... kto to wogole jest ... btw jest juz wystarczaja ilosc admowciasteczkowy - Nie 30 Wrz, 2007 08:51 Pro¶ba została odrzucona
Przekonaj do siebie większo¶ć a za jaki¶ czas zobaczymy.