CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prośba o admina // Aqq
SiD - Pon 08 Paź, 2007 10:21 na tak gra tutaj dłużej niż niektórzy admini i większość graczy...Anvi - Pon 08 Paź, 2007 11:13 Ja przychylam się do posta WEGram!ke - Pon 08 Paź, 2007 13:25 TAK mimo małej ilości postów Moras - Pon 08 Paź, 2007 14:49 Skoro nabór jest otwarty, to nie rozumiem takich postów, ze ktos odszedl i na jego miejsce wchodzi ktos inny..
Oprocz samego grania, potrzebna jest takze inicjatywa. Nie zauwazylem zebys sie jakos
specjalnie wyroznial sposrod innych graczy - chodzi mi glownie, o zwracanie uwagi innym graczom na serwie, informowanie @ o roznych sprawach. (To byl glowny argument za przyjeciem Ridera) . Nie zrozum mnie zle, ale osoba ktora stara sie o admina w moim przekonaniu powinna byc aktywna na serwie i na forum.
U mnie rowniez 50/50molti - Pon 08 Paź, 2007 15:11 Moze i racja, ze ma malo postow, ale chyba kazdy go zna. Jestem na TAKMIKAS - Pon 08 Paź, 2007 15:36 Jak dla mnie kandydat nawet nawet,ale na moje nie pasujesz do roli admina.Takze narazie sie wstrzymuje HeSS - Pon 08 Paź, 2007 15:57 nie btw jak to mowia wszyscy w innych prosbach o @ "udzielales sie na 4um "bamc - Pon 08 Paź, 2007 18:24
Moras napisał/a:
chodzi mi glownie, o zwracanie uwagi innym graczom na serwie
wez ... ostatnio ktos mi pocisnął chyba z adminów nawet ze nie jestem zadnym adminem zeby zwracać uwage x0x - Pon 08 Paź, 2007 18:46
bamc napisał/a:
Moras napisał/a:
chodzi mi glownie, o zwracanie uwagi innym graczom na serwie
wez ... ostatnio ktos mi pocisnął chyba z adminów nawet ze nie jestem zadnym adminem zeby zwracać uwage
pewnie Rider poczuł władze
ja jak zwracam uwagę to tylko wtedy jak adminów nie ma chyba, że admin (ślepy )nie widzi złego nicku to przypominam
App na adma adaxdk - Pon 08 Paź, 2007 19:11 Aqq *