CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prośba o admina // czlowiek z roli
Rider - Pią 12 Paź, 2007 16:15 Dobry ziomek, gra często i od dawna, pewnie że na tak jestem Moras - Pią 12 Paź, 2007 16:24 takP-C P-K - Pią 12 Paź, 2007 16:30 Ja ktoś go nie kojarzy to znaczy że nie gra na bydzi. I nie ma prawa głosu.
Na tak.odcinacz - Pią 12 Paź, 2007 17:00 Moim zdaniem rolnik sie nadaje,jest ogarniety, dlugo gra na bydzi, nikomu nie podpadl i jest bezkonfliktowym czlowiekiem....z roli .Nie ma adma a nie raz jak nie bylo adminow na serwie to rolnik pilnowal porzadku......zdecydowanie jestem na TAK !
pozdro... domeztoz - Pią 12 Paź, 2007 17:21 wiesz... leper wybil sie z roli, wiec ty tez mozesz jestem na tak ale pamietaj o mnie jak poprosze cie o slota little champ spree - Pią 12 Paź, 2007 17:23
odcinacz napisał/a:
Moim zdaniem rolnik sie nadaje,jest ogarniety, dlugo gra na bydzi, nikomu nie podpadl i jest bezkonfliktowym czlowiekiem....z roli .Nie ma adma a nie raz jak nie bylo adminow na serwie to rolnik pilnowal porzadku......zdecydowanie jestem na TAK !
pozdro...
a kto ty odcinacz wogóle
a do tematu jestem ZA, rolnik wporząsiu gość, tylko mikrofon mu trzeszczy ostatnio chyba SiD - Pią 12 Paź, 2007 19:00 na tak
i od razu prośba do tych 3 muszkieterów co niby zarządzają bydzia niech od razu jakieś szybkie szkolenia wprowadzają po przyznaniu admina żeby plebs nie kozaczył bez sensu jak już dostanie @qBert - Pią 12 Paź, 2007 21:56 jak gra z rana to na TAKciasteczkowy - Pią 12 Paź, 2007 21:56 Po naradzie prośba została odrzucona