To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Propozycja usunięcia mapy de_forge.

Sinecod - Nie 14 Paź, 2007 08:25

Uczulony` napisał/a:
kto powiedzial ze nie lubimy??, nie jest grane bo wiekszosc nie lubi, dlatego wywalamy, bo nie jest grana.
no przeciez mowie ... skoro wiekszosc nie lubi tzn ze nie lubicie :)
Uczulony` - Nie 14 Paź, 2007 08:30

Sinecod napisał/a:
Uczulony` napisał/a:
kto powiedzial ze nie lubimy??, nie jest grane bo wiekszosc nie lubi, dlatego wywalamy, bo nie jest grana.
no przeciez mowie ... skoro wiekszosc nie lubi tzn ze nie lubicie :)

deprecjonujesz moja osobe :0o: ja sie z tym nie zgadzam, zmieniam zdanie
NIE wyrzucac forge'a z MC'ycka , bo oglosze narodowa glodowke .

w0mbat - Nie 14 Paź, 2007 08:57

jakiekolwiek zmiany w MC i tak nic nie wniosą do rozgrywki bo są grane ciągle te same 6 map
qBert - Nie 14 Paź, 2007 10:24

Cytat:
jakiekolwiek zmiany w MC i tak nic nie wniosą do rozgrywki bo są grane ciągle te same 6 map

bredzicie już trochę. Faktycznie grane jest:
dust2
dust
inferno
nuke
cpl_mill
kabul
aztec
cbble
office
train
Kto umie liczyć niech powie jaki to daje wynik... Nie wspomnę że spokojnie da się zagrać od czasu do czasu dust2002 czy sunny. Poprostu mapy BOCIARSKIE do bólu jak italy, militia i typ podobny syf nie są wybierane. Tak więc przestańcie już płakać bo mniej popularne mapy też są grane, może nieco rzadziej. Ja b. lubię prodigy i jakoś nie płacze z tego powodu, że nikt na to nie głosuje...

no. 10 - Nie 14 Paź, 2007 10:57

mapa nie jest zla, ale nie grana, wiec mozna usunąć bądź zastąpić np d2k
x0x - Nie 14 Paź, 2007 10:59

widać co się gra na Bydzi ale i tak jak wprowadzi się nową mape prze pewien czas tydzień\miesiąc będzie grana później się znudzi

qBert - Nie 14 Paź, 2007 12:12

czlowiek z roli napisał/a:
mapa nie jest zla, ale nie grana, wiec mozna usunąć bądź zastąpić np d2k

d2002 raczej... A poza tym to ręce precz od tej mapy... Milion razy lepsza niż te militie itp

SiD - Nie 14 Paź, 2007 12:30

Ja sie zastanawiam czy wam sie nudzi ? naprawdę nie macie o czym pisać czy co ? najpierw wielka walka o dodanie tej mapy a teraz wielki problem bo nie grana to sunąć :F pamiętaj ze usunąć można zawsze a raz na jakiś czas znajdzie sie grupa ludzi którzy ja będą chcieli zagrać imo temat do zamkniecia....
opar - Pon 15 Paź, 2007 06:33

Wisi mi to...
Sam chciałem założyć temat o dodanie mapy/usunięcie mapy, ale Moras napisał, że to i tak się nie uda .... a teraz sam zakłada podobny temat :cfaniak:

[ Dodano: Wto 30 Paź, 2007 07:18 ]
Pozwolę sobie wychylić się z szerego i zadać pytanie, które jak najbardziej jest na miejscu w tym stadium dyskusji, a mianowicie : CO DALEJ ?? :E

nowik - Wto 13 Lis, 2007 19:49

W zwiazku z waszymi licznymi prosbami (to juz 3cia!!) o usuniecie tej mapy forge zostaje skreslona... przypominam tylko ze w ankiecie o dodanie mapy bylo 33:3 na TAK :P

Mapa jednak pozostaje do dyzpozycji admina :)