To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - PROSBA O ODBANANOWANIE / LYDKA WASZ ULUBIENIEC :D

P-C P-K - Pon 22 Paź, 2007 18:11

Po pierwsze primo bydzia to tylko admini i chyba każdy sie ze mną zgodzi.
Ale to i tak słabo dla ciebie łydka bo my lubimy mikasa, moltiego i nawet rolnika, i nie lubimy jak ktoś po nich jedzie i każe im sie zamknąć.
Jak kierujesz swoją sprawę do adminów, a w tym przypadku konkretnie do Rady Plemienia to ignorujesz wszystkie inne posty. Bo one nie są do ciebie, tylko właśnie do nich. I żeby nie wiem jak cię bolało to, że inni gracze nie chcą żebyś grał na bydzi, to musisz zacisnąć zęby i czekać na post sygnowany czerwoną czcionką. Bo to on decyduje.

Zaraz będzie, że serwer krzywdzi młodych ludzi. ŁYDKA nic sobie nie zrób bo będzie o złym wpływie csa na graczy.

Mi tam wsio w sumie. Jak będzie bydlił to złapie perma wiekuistego i tyle. Niby umowa jakaś była...

HeSS - Pon 22 Paź, 2007 18:15

po co wy wyogole cos piszecie ... widac ze on nawet dobrze prosby nie umie zlozyc a co dopiero przyjac ze ktos go nie lubi ... wezcie lepiej niech sie ktos wypowie ze starszych i zamknie to w p... d...
adaxdk - Pon 22 Paź, 2007 18:23

Ja jak zobaczyłem temat "PROSBA O ODBANANOWANIE / LYDKA WASZ ULUBIENIEC :D " byłem na TAK, nie miałem z Łydka większych sprzeczek. Moze za mało go znam.
Ale po przeczytaniu Twoich postów Łydka mówię również nie.

x0x - Pon 22 Paź, 2007 18:30

1.
Cytat:
Jeżeli jest to proźba o odbanowanie koniecznie podajcie Steam ID, datę i godzinę bana.
Zachowajcie pełną kulture wypowiadając sie na forum.

najpierw poczytaj zasady forum, później poczekaj do 18-tki i napisz kolejną prośbe !! :P
a tak serio jestem na NIE !! !! !! !! !!

Rider - Pon 22 Paź, 2007 18:37

Chciałem powiedzieć że jak dla mnie admin nie różni sie od zwykłych userów to też człowiek ale nie ważne :E Lydka szczerze to troche myślałem że przemyślisz sprawe i bedziesz umiał sie normalnie zachować a jak na 4um tego nie potrafisz to na serwie nie będze lepiej. Ehh n/c w sumie na razie jestem na nie ... :/
molti - Pon 22 Paź, 2007 18:50

Poszukalem i znalazlem ta sprawe z przed miesiaca....

http://cs.bydgoszcz.pl/fo...der=asc&start=0

Sinecod - Pon 22 Paź, 2007 18:55

P-C P-K napisał/a:
o pierwsze primo bydzia to tylko admini i chyba każdy sie ze mną zgodzi.
chyba zartujesz ....

A propos meritum sprawy ... chyba zartujesz ...swoim szczeniackim zachowaniem .. arograncja i ba niedojrzalością ani do odbanowania i jak dla mnie po swoich inteligentnych wypowiedziach do czegokolwiek niedojrzałeś ...

Wez wyjdz .. z psem na spacer .. moze dorosniesz :)

siatkarz - Pon 22 Paź, 2007 20:19

krotkie i stanowcze nie.
spree - Pon 22 Paź, 2007 21:40

NIE!

powód pierwszy: uważasz że unbann ci się należy... a nawet w podaniu o odbanowanie pokazujesz wiejski styl życia typie i to że nie jesteś nic wart

powód drugi: przeczytaj wypowiedzi innych, widać jak cie lubią :hahaha:

WEGier - Pon 22 Paź, 2007 22:17

Sinecod napisał/a:
P-C P-K napisał/a:
o pierwsze primo bydzia to tylko admini i chyba każdy sie ze mną zgodzi.
chyba zartujesz ....

to była taka Aronia ze strony PCK ;)