To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Prośba o admina: ritarded l. / VorteX^^

P-C P-K - Śro 24 Paź, 2007 21:43

qBert napisał/a:
P-C P-K napisał/a:
Już nie pamiętam nawet kiedy zrzekł się flag.

no nie możesz bo nigdy tego nie zrobił :x

Oczywiście, że to zrobił. I miało to związek z elo squadem chyba :P

teczufka - Śro 24 Paź, 2007 21:57

P-C P-K napisał/a:
Oczywiście, że to zrobił. I miało to związek z elo squadem chyba :P
Ciekawych rzeczy sie dowiaduje klik.
Glos neutralny.

P-C P-K - Śro 24 Paź, 2007 22:00

Dobra, whatever, nvm. :D
Dzejms - Śro 24 Paź, 2007 22:07

NIE bo nie podoba mi się twój nowy nick. Jak zmienisz na inny bardziej normalny to jestem na TAK. PIS już nie rządzi więc mam prawo do mówienia co myślę. :faja:
ritarded l. - Śro 24 Paź, 2007 22:10

DzejmsBlond napisał/a:
NIE bo nie podoba mi się twój nowy nick. Jak zmienisz na inny bardziej normalny to jestem na TAK. PIS już nie rządzi więc mam prawo do mówienia co myślę. :faja:

wtrace sie do watku, bo uwazam argument o nicku za pozbawiony znaczenia :papryczka:

Aqq - Śro 24 Paź, 2007 22:16

na TAK.
Dzejms - Śro 24 Paź, 2007 22:35

ritarded l. napisał/a:
DzejmsBlond napisał/a:

wtrace sie do watku, bo uwazam argument o nicku za pozbawiony znaczenia :papryczka:

A o tym zadecyduje już ktoś inny. Ja podałem taki argument, bo innych na NIE po prostu dla mnie nie ma. :P

opar - Czw 25 Paź, 2007 06:44

Mimo topiq na board.cs.pl jestem na TAK,bo tak będzie lepiej dla serwera i grających... Ponadto byłeś kiedyś adminem, a uwzględniając wpisy "starszych serwerowych graczy" dobrze wypełniałeś związane z tym obowiązki, no i podobno każdy zasługuje na drugą szansę.
Jednakże odebranie admina nie było bez powodu-tak wnoszę po panujących na Bydzi zasadach, więc jeśli powód odebrania admina się powtórzy- to w myśl tych pukntów :

"Admini muszą prezentować wysoki poziom kultury i opanowania. Mają świecić przykładem zarówno na serwerze jak i na forum. Jeżeli jakikolwiek admin złamie ten punkt to będzie karany o wiele surowiej niż zwykły gracz poprzez odebranie flag czasowo lub na stałe."
"HeadAdmin zastrzega sobie prawo do zabrania praw admina bez podania przyczyny. Jest to jednak ostateczność, jeśli zawiodą jakiekolwiek formy komunikacji międzyludzkiej."

powinieneś zostać ukarany o wiele bardziej surowiej niż zwykły gracz, więc NIE TYLKO POPRZEZ ODEBRANIE FLAG... - moja SUGESTIA :)
Najważniejsze - TAK - druga i ostatnia szansa ,ale pod warunkiem j/w. :)
a i tak all w rękach Rady "starszych"...

no. 10 - Czw 25 Paź, 2007 06:56

moj glos i tak sie nie liczy ale na TAK
neverling~ - Czw 25 Paź, 2007 13:50

TAK :D