CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Co oznacza Twój nick?
akira - Pon 29 Paź, 2007 22:54
adaxdk napisał/a:
bamc napisał/a:
moj nick
na temat Twego nicku znajdziemy informacje tutaj oraz tutaj
Jednym słowem piguła Joke bamcu nie gniewaj sie
nowik, czemu nie napisałeś nic o sobie ?
nowik od nazwiska mowia tak do niego od podstawowki
do mnie wlasciwie tez tak mowili... lub mlody nowik ale zmienilo sie na akira... poniewaz podoba mi sie klimat tego anime(mangi zreszta tez) i tak jakos zauwazylem kiedys recenzje tego w "Kawaii" ... no i tak jakos zostalo opar - Wto 30 Paź, 2007 07:43
heh zacznę chyba od "opar" : nie wiem skąd się wziął nick, chyba z jakiejś gadki z qmplem... jak już raz użyłem nicka to tak pozostało
"I AMsterdam" : to pozostałość po wypadach do Holandii... to "hasło" jest na każdej mapce w mieście,w punktach informacji turystycznej, no obok dworca kolejowego stoją duże litery tworzące właśnie to sformułowanie
no, a w sumie we friends wyświetlam się jako: "RaH" - sqrut od RaHim - to jest nick z cs. 1.5. DAWNO DAWNO TEMU grywałem z qmplem w cs, a on należał do klanu [ZiP] - Ziomale i Przyjaciele. Założycielem klanu był mag!k, mój qmpel - foQs... no i że brakowało do "zestawu" RaHim-a to taki też nick sobie obrałem. (później doszła do klanu Lady Frag i zaczęła "rządzić") ROSOMAK - Wto 30 Paź, 2007 07:57 Moj nick zostal zainspirowany zwierzeciem a dokladnie jego charakterystyka.Moze tu wkleje cos o tym zwierzatku :
Kod:
Rosomak jest największym przedstawicielem rodziny łasicowatych. Charakteryzuje się dużą siłą, odwagą, zręcznością i zaciętością - notuje się przypadki przepędzenia znacznie większych i silniejszych niedźwiedzi i wilków nawet ze skutkiem śmiertelnym. Nie jest agresywny w stosunku do człowieka.
Jest głównie padlinożerny, ale zimą, gdy nie ma tyle pożywienia co latem, atakując nawet duże ssaki jak jelenie czy łosie, które dogania w wytrwałym biegu po śniegu i chwyta szerokimi łapami
Jak na tak gabarytowe zwierze jest bardzo silny , zwinny i potrafi nie jednemu Pro wymiataczowi popedzic kota
Zreszta tworcy wozu bojowego ROSOMAK tez sugerowali sie umiejetnosciami tegoz to zwierzaczka wiec cos w nim jest bamc - Wto 30 Paź, 2007 09:25
adaxdk napisał/a:
bamc napisał/a:
moj nick
na temat Twego nicku znajdziemy informacje tutaj oraz tutaj
Jednym słowem piguła Joke bamcu nie gniewaj sie
nowik, czemu nie napisałeś nic o sobie ?
jeszcze taka grupa muzyczna bamc byla ;dritarded l. - Wto 30 Paź, 2007 11:16 Nowika tez jest ^________^no. 10 - Wto 30 Paź, 2007 12:31 u Wegierw reczną grałeś , gratulacje aa jeszcze kiedyś miałem nic lolowy :
TeN_cO_PiEcZe_BuLki nie wiem czemu ale na nim zaczynałem grać na bydzi WEGier - Wto 30 Paź, 2007 12:43
czlowiek z roli napisał/a:
u Wegierw reczną grałeś , gratulacje aa jeszcze kiedyś miałem nic lolowy :
TeN_cO_PiEcZe_BuLki nie wiem czemu ale na nim zaczynałem grać na bydzi
wiem, pamiętam wołali na ciebie w skrócie piekarz
PS w ręcznej też grałem na bramce ale jak parę razy zarobiłem przy "pajacyku" w dzondra to moja obecna na owe czasy dziełcha wyprosiła o zmianę pozycji na boisku i ... jakoś nie mogłem się odnaleźć i dałem sobie całkiem spokójwzr - Wto 30 Paź, 2007 13:45 No to u mnie napierw było Słoma <- od nazwiska ;]
potem Henio <- bo tak jak grał Henry (Ąri z Francji ^^) to ja na niego Heniek zacząłem gadać no i mi sie spodobało no i tak zostało do czasu ... znudził mi się on po roku ^^ potem grałem na dAb - w 1.5 a na blaH w 1.6 < - - blaH od Anime Bleach
no i po czasie wkręciło mi się Pau łał łał indiański smyk < -- ktoś tam na serwie zaśpiewał
no i supercat doszło do pow pow ^^ - a supercat dlatego bo już był Batman , Spiderman , Superman , UnderDog ^^ ( RTL 7) , no a nic związanego z Kotem ^^ no to wyszło jakoś tak ze supercat
ps. wegier - właśnie dziś mam meczyk w reczna ^^ moja pozycja Prawe Skrzydło no. 10 - Wto 30 Paź, 2007 14:08 O widzisz ja prawe rozegranie ale prawo ręczny jestem Gdzie grasz? Junior? Może sie na ćwiartkach spotkamy Trel - Wto 30 Paź, 2007 14:08 z reala : c