To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - Co oznacza Twój nick?

akira - Pon 29 Paź, 2007 22:54

adaxdk napisał/a:
bamc napisał/a:
moj nick

na temat Twego nicku znajdziemy informacje tutaj oraz tutaj :)
Jednym słowem piguła :) Joke bamcu :) nie gniewaj sie :)

nowik, czemu nie napisałeś nic o sobie ?

nowik od nazwiska :P mowia tak do niego od podstawowki :E
do mnie wlasciwie tez tak mowili... lub mlody nowik :jezyk: ale zmienilo sie na akira... poniewaz podoba mi sie klimat tego anime(mangi zreszta tez) i tak jakos zauwazylem kiedys recenzje tego w "Kawaii" ... no i tak jakos zostalo :lol:

opar - Wto 30 Paź, 2007 07:43

:wow:
heh zacznę chyba od "opar" : nie wiem skąd się wziął nick, chyba z jakiejś gadki z qmplem... jak już raz użyłem nicka to tak pozostało :D
"I AMsterdam" : to pozostałość po wypadach do Holandii... to "hasło" jest na każdej mapce w mieście,w punktach informacji turystycznej, no obok dworca kolejowego stoją duże litery tworzące właśnie to sformułowanie :crazy:
no, a w sumie we friends wyświetlam się jako: "RaH" - sqrut od RaHim - to jest nick z cs. 1.5. DAWNO DAWNO TEMU grywałem z qmplem w cs, a on należał do klanu [ZiP] - Ziomale i Przyjaciele. Założycielem klanu był mag!k, mój qmpel - foQs... no i że brakowało do "zestawu" RaHim-a to taki też nick sobie obrałem. (później doszła do klanu Lady Frag i zaczęła "rządzić") :lol:

ROSOMAK - Wto 30 Paź, 2007 07:57

Moj nick zostal zainspirowany :mrgreen: zwierzeciem a dokladnie jego charakterystyka.Moze tu wkleje cos o tym zwierzatku :

Kod:
Rosomak jest największym przedstawicielem rodziny łasicowatych. Charakteryzuje się dużą siłą, odwagą, zręcznością i zaciętością - notuje się przypadki przepędzenia znacznie większych i silniejszych niedźwiedzi i wilków nawet ze skutkiem śmiertelnym. Nie jest agresywny w stosunku do człowieka.

Jest głównie padlinożerny, ale zimą, gdy nie ma tyle pożywienia co latem, atakując nawet duże ssaki jak jelenie czy łosie, które dogania w wytrwałym biegu po śniegu i chwyta szerokimi łapami

Jak na tak gabarytowe zwierze jest bardzo silny , zwinny i potrafi nie jednemu Pro wymiataczowi popedzic kota :D

Zreszta tworcy wozu bojowego ROSOMAK tez sugerowali sie umiejetnosciami tegoz to zwierzaczka wiec cos w nim jest :)

bamc - Wto 30 Paź, 2007 09:25

adaxdk napisał/a:
bamc napisał/a:
moj nick

na temat Twego nicku znajdziemy informacje tutaj oraz tutaj :)
Jednym słowem piguła :) Joke bamcu :) nie gniewaj sie :)

nowik, czemu nie napisałeś nic o sobie ?

jeszcze taka grupa muzyczna bamc byla ;d

ritarded l. - Wto 30 Paź, 2007 11:16

Nowika tez jest ^________^
no. 10 - Wto 30 Paź, 2007 12:31

u Wegierw reczną grałeś , gratulacje :] aa jeszcze kiedyś miałem nic lolowy :
TeN_cO_PiEcZe_BuLki xD nie wiem czemu ale na nim zaczynałem grać na bydzi xD

WEGier - Wto 30 Paź, 2007 12:43

czlowiek z roli napisał/a:
u Wegierw reczną grałeś , gratulacje :] aa jeszcze kiedyś miałem nic lolowy :
TeN_cO_PiEcZe_BuLki xD nie wiem czemu ale na nim zaczynałem grać na bydzi xD

wiem, pamiętam :mrgreen: wołali na ciebie w skrócie piekarz :lol:

PS w ręcznej też grałem na bramce ale jak parę razy zarobiłem przy "pajacyku" w dzondra to moja obecna na owe czasy dziełcha wyprosiła o zmianę pozycji na boisku i ... jakoś nie mogłem się odnaleźć i dałem sobie całkiem spokój

wzr - Wto 30 Paź, 2007 13:45

No to u mnie napierw było Słoma <- od nazwiska ;] ;]
potem Henio <- bo tak jak grał Henry (Ąri z Francji ^^) to ja na niego Heniek zacząłem gadać no i mi sie spodobało no i tak zostało do czasu ... znudził mi się on po roku ^^ potem grałem na dAb - w 1.5 a na blaH w 1.6 < - - blaH od Anime Bleach ;]

no i po czasie wkręciło mi się Pau łał łał indiański smyk < -- ktoś tam na serwie zaśpiewał
no i supercat doszło do pow pow ^^ - a supercat dlatego bo już był Batman , Spiderman , Superman , UnderDog ^^ ( RTL 7) , no a nic związanego z Kotem ^^ no to wyszło jakoś tak ze supercat xD

ps. wegier - właśnie dziś mam meczyk w reczna ^^ moja pozycja Prawe Skrzydło ;]

no. 10 - Wto 30 Paź, 2007 14:08

O widzisz ja prawe rozegranie ale prawo ręczny jestem :/ Gdzie grasz? Junior? Może sie na ćwiartkach spotkamy :]
Trel - Wto 30 Paź, 2007 14:08

z reala : c