To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Humor - prawdziwe oblicze Babci!!!!

adaxdk - Wto 30 Paź, 2007 23:51

zapoczątkujesz nowa, rodzinna tradycję :)
Na święta przy stole wigilijnym będzie stał nie włączony komp dla niezapowiedzianego gościa :)

Sinecod - Śro 31 Paź, 2007 09:34

adaxdk napisał/a:
zapoczątkujesz nowa, rodzinna tradycję :)
Na święta przy stole wigilijnym będzie stał nie włączony komp dla niezapowiedzianego gościa :)
umarlem :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
swieta 2020

Puma - Śro 31 Paź, 2007 09:58

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: No no kto wie :P może i tak będzie. Próbuje mamuśkę namówić na cs'a ale twierdzi że to zbyt trudne. Jak ją mogę przekonać?
adaxdk - Śro 31 Paź, 2007 10:07

powiedz ze to fajna gra, moze sie skusi :)
qBert - Śro 31 Paź, 2007 10:24

Puma napisał/a:
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: No no kto wie :P może i tak będzie. Próbuje mamuśkę namówić na cs'a ale twierdzi że to zbyt trudne. Jak ją mogę przekonać?

To samo mam z moim Ojcem :P Takiego drugiego bota znaleźć to ciężko :P Chociaż grał kiedyś w wolfensteina...

adaxdk - Śro 31 Paź, 2007 10:28

ja tam nawet nie probuje :)
bo ja jedno bedzie grało na swoim, to drugie bedzie mi kompa zajmowało 6^

Sinecod - Śro 31 Paź, 2007 10:33

adaxdk napisał/a:
ja tam nawet nie probuje :)
bo ja jedno bedzie grało na swoim, to drugie bedzie mi kompa zajmowało 6^
swieta prawda ! moj kumpel zali sie.. ,ze jak pokazal ojcu jak sie gra to ten non-stop ciupie w cos a ten nie moze grac !
Puma - Śro 31 Paź, 2007 11:03

No mój ojciec gra w cs'a i z tym nie mamy problemu. No i moja siostra zaczyna grać w cs'a ale zaczyna od botów :P
WEGier - Śro 31 Paź, 2007 11:11

Puma napisał/a:
No mój ojciec gra w cs'a i z tym nie mamy problemu. No i moja siostra zaczyna grać w cs'a ale zaczyna od botów :P

ja próbuje nauczyć grać moją sąsiadkę i sąsiada, kloszarda z naszej klatki, Pana Śmieciarza, Panią w spożywczym, kolesia co mi ostatnio obdarł auto, mojego mechanika, ludzi co ostatnio prali dywany u moich rodziców i Panią ze sklepu PAWO gdzie kupiłem szalik ... i też nie mam z tym problemu

:E

BABCIA - Śro 31 Paź, 2007 17:11

niestety węgierku z powodu nadmiernei ilości alkocholu (co wpływa na zwrok) oraz godzin spędzonych na kompie nie widzę już dla ciebie świetlanej przyszłości jako admin niestety nowoczesna akulistyka nie jest w stanie poradzić sobie z twoją wadą zwroku :hahaha:

drugim twoim problem jako świeżo upieczony małżonek po godzinach spedzonych przed kompem co niestety wpływa negatywnie na relację z małżonką znalazłem rozwiązanie dla ciebie gdy np boli żonkę głowa itp

i to by było na tyle .... ale wprzypadku jakbyś chciał zarzyć samotności od dnia codziennego lub w przypadku zbytniego przytłoczenia udaj się do ojca rydzyka on poleci ci to

a tu dla ciebie wrsja ostateczna

:hahaha: :hahaha: