CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Humor - prawdziwe oblicze Babci!!!!
adaxdk - Wto 30 Paź, 2007 23:51 zapoczątkujesz nowa, rodzinna tradycję
Na święta przy stole wigilijnym będzie stał nie włączony komp dla niezapowiedzianego gościa Sinecod - Śro 31 Paź, 2007 09:34
adaxdk napisał/a:
zapoczątkujesz nowa, rodzinna tradycję
Na święta przy stole wigilijnym będzie stał nie włączony komp dla niezapowiedzianego gościa
umarlem
swieta 2020Puma - Śro 31 Paź, 2007 09:58 No no kto wie może i tak będzie. Próbuje mamuśkę namówić na cs'a ale twierdzi że to zbyt trudne. Jak ją mogę przekonać?adaxdk - Śro 31 Paź, 2007 10:07 powiedz ze to fajna gra, moze sie skusi qBert - Śro 31 Paź, 2007 10:24
Puma napisał/a:
:hahaha: No no kto wie może i tak będzie. Próbuje mamuśkę namówić na cs'a ale twierdzi że to zbyt trudne. Jak ją mogę przekonać?
To samo mam z moim Ojcem Takiego drugiego bota znaleźć to ciężko Chociaż grał kiedyś w wolfensteina...adaxdk - Śro 31 Paź, 2007 10:28 ja tam nawet nie probuje
bo ja jedno bedzie grało na swoim, to drugie bedzie mi kompa zajmowało 6^Sinecod - Śro 31 Paź, 2007 10:33
adaxdk napisał/a:
ja tam nawet nie probuje
bo ja jedno bedzie grało na swoim, to drugie bedzie mi kompa zajmowało 6^
swieta prawda ! moj kumpel zali sie.. ,ze jak pokazal ojcu jak sie gra to ten non-stop ciupie w cos a ten nie moze grac !Puma - Śro 31 Paź, 2007 11:03 No mój ojciec gra w cs'a i z tym nie mamy problemu. No i moja siostra zaczyna grać w cs'a ale zaczyna od botów WEGier - Śro 31 Paź, 2007 11:11
Puma napisał/a:
No mój ojciec gra w cs'a i z tym nie mamy problemu. No i moja siostra zaczyna grać w cs'a ale zaczyna od botów
ja próbuje nauczyć grać moją sąsiadkę i sąsiada, kloszarda z naszej klatki, Pana Śmieciarza, Panią w spożywczym, kolesia co mi ostatnio obdarł auto, mojego mechanika, ludzi co ostatnio prali dywany u moich rodziców i Panią ze sklepu PAWO gdzie kupiłem szalik ... i też nie mam z tym problemu
BABCIA - Śro 31 Paź, 2007 17:11 niestety węgierku z powodu nadmiernei ilości alkocholu (co wpływa na zwrok) oraz godzin spędzonych na kompie nie widzę już dla ciebie świetlanej przyszłości jako admin niestety nowoczesna akulistyka nie jest w stanie poradzić sobie z twoją wadą zwroku
drugim twoim problem jako świeżo upieczony małżonek po godzinach spedzonych przed kompem co niestety wpływa negatywnie na relację z małżonką znalazłem rozwiązanie dla ciebie gdy np boli żonkę głowa itp
i to by było na tyle .... ale wprzypadku jakbyś chciał zarzyć samotności od dnia codziennego lub w przypadku zbytniego przytłoczenia udaj się do ojca rydzyka on poleci ci to