CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - Admin roku 2007 vol.2
m!ke - Śro 31 Paź, 2007 20:53 węgierek Sinecod - Śro 31 Paź, 2007 21:25 Tylko wnegier i jeszcze raz wengier !Rider - Śro 31 Paź, 2007 22:14 No to ja napisze to co wcześniej powinienem był napisać. Dzięki za głosy bardzo mi z tego powodu miło ale szczerze mówiąc nie powinienem być w tej ankiecie ponieważ adminem jestem od niedawna czyt. 6.10.2007 i moim zdaniem jestem za krótko by oceniać mnie jako "pana i władce" Uważam również że w tej ankiecie dużo prędzej niż ja powinien sie znaleźć Potek który adminował fast cały rok Takie jest moje skromne zdanie
Pozdro WEGier - Śro 31 Paź, 2007 22:42
Rider napisał/a:
No to ja napisze to co wcześniej powinienem był napisać. Dzięki za głosy bardzo mi z tego powodu miło ale szczerze mówiąc nie powinienem być w tej ankiecie ponieważ adminem jestem od niedawna czyt. 6.10.2007 i moim zdaniem jestem za krótko by oceniać mnie jako "pana i władce" Uważam również że w tej ankiecie dużo prędzej niż ja powinien sie znaleźć Potek który adminował fast cały rok Takie jest moje skromne zdanie
Pozdro
Liczą się tylko obecni admini więc potek niestety ....
przez to cholerne ograniczenie brakuję także teczufki, nowika, ciacha no i solida a może mniej grają ale dzięki nim wszystko się tutaj trzyma kupy .... ale musiałem wybrać mniejsze zło i wziąłem przykład z zeszłego roku ....
Żeby nie było że agituję swoją osobę się już zamknę :X stworzyłem ten temat tylko ze względu że chciałem rozruszać forum bo w robocie nie mam co czytać ROSOMAK - Śro 31 Paź, 2007 22:58 kto usowa posty GLOS NA WEGRA MIKAS - Śro 31 Paź, 2007 23:11 Ja tak samo jak w poprzedniej edycji:
Cytat:
Dzejmson
Bo jak zawsze nieugiety i rozsadny ( dobra,koniec tych bzdur )
Jego dośw. + widok dzejmsona biegajacego po starowce = moj glosdomeztoz - Śro 31 Paź, 2007 23:17 mr. 'W' aka brytyjska nianiai.S.b - Czw 01 Lis, 2007 11:17 A ja dałem na Igora, bo piliśmy razem wódkę ( ) i jest to osoba, na którą można liczyć na servie,na forum i w realu WEGier - Czw 01 Lis, 2007 13:45
IrYs napisał/a:
A ja dałem na Igora, bo piliśmy razem wódkę ( ) i jest to osoba, na którą można liczyć na servie,na forum i w realu