To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Nasz serwer Counter-Strike - Admin roku 2007 vol.2

m!ke - Śro 31 Paź, 2007 20:53

węgierek :jezyk: :jezyk: :mrgreen: :mrgreen:
Sinecod - Śro 31 Paź, 2007 21:25

Tylko wnegier i jeszcze raz wengier !
Rider - Śro 31 Paź, 2007 22:14

No to ja napisze to co wcześniej powinienem był napisać. Dzięki za głosy bardzo mi z tego powodu miło ale szczerze mówiąc nie powinienem być w tej ankiecie ponieważ adminem jestem od niedawna czyt. 6.10.2007 i moim zdaniem jestem za krótko by oceniać mnie jako "pana i władce" xD Uważam również że w tej ankiecie dużo prędzej niż ja powinien sie znaleźć Potek który adminował fast cały rok ;] Takie jest moje skromne zdanie :)
Pozdro :)

WEGier - Śro 31 Paź, 2007 22:42

Rider napisał/a:
No to ja napisze to co wcześniej powinienem był napisać. Dzięki za głosy bardzo mi z tego powodu miło ale szczerze mówiąc nie powinienem być w tej ankiecie ponieważ adminem jestem od niedawna czyt. 6.10.2007 i moim zdaniem jestem za krótko by oceniać mnie jako "pana i władce" xD Uważam również że w tej ankiecie dużo prędzej niż ja powinien sie znaleźć Potek który adminował fast cały rok ;] Takie jest moje skromne zdanie :)
Pozdro :)

Liczą się tylko obecni admini :) więc potek niestety ....
przez to cholerne ograniczenie brakuję także teczufki, nowika, ciacha no i solida :/ a może mniej grają ale dzięki nim wszystko się tutaj trzyma kupy .... :/ ale musiałem wybrać mniejsze zło i wziąłem przykład z zeszłego roku ....

Żeby nie było że agituję swoją osobę się już zamknę :X stworzyłem ten temat tylko ze względu że chciałem rozruszać forum bo w robocie nie mam co czytać :lol:

ROSOMAK - Śro 31 Paź, 2007 22:58

kto usowa posty :x GLOS NA WEGRA !!
MIKAS - Śro 31 Paź, 2007 23:11

Ja tak samo jak w poprzedniej edycji:

Cytat:
Dzejmson :faja:

Bo jak zawsze nieugiety i rozsadny ( dobra,koniec tych bzdur :banan: )

Jego dośw. + widok dzejmsona biegajacego po starowce = moj glos

domeztoz - Śro 31 Paź, 2007 23:17

mr. 'W' aka brytyjska niania
i.S.b - Czw 01 Lis, 2007 11:17

A ja dałem na Igora, bo piliśmy razem wódkę ( :D ) i jest to osoba, na którą można liczyć na servie,na forum i w realu !! :papa2: :rotfl2:
WEGier - Czw 01 Lis, 2007 13:45

IrYs napisał/a:
A ja dałem na Igora, bo piliśmy razem wódkę ( :D ) i jest to osoba, na którą można liczyć na servie,na forum i w realu !! :papa2: :rotfl2:

ignorujcie go xD

no. 10 - Czw 01 Lis, 2007 14:47

WONGIER xD