CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - Dżwięk .... ;(
Aqq - Sob 03 Lis, 2007 10:15 Pumka, Trol udzielil dobrej rady wejdź do folderu gdzie masz całą zawartość gry właściwie jest to folder Half-Life i tam w nim bedzie jeszcze jeden o nazwie "cstrike" usun go, włącz gre i po włączeniu bedziesz miała wszystko na czysto tak jakbys dopiero zainstalowala zobacz czy to pomoze.Trel - Sob 03 Lis, 2007 10:47 no, mowilem. Tylko nie caly cstrike, bo Ci sie mapki, cfg, modele, screeny itd usuna tylko sam folder 'SOUND'. Tylko na wszelki wypadek zrob kopie, jak nie pomoze to to nie wina kantera i wklejasz spowrotem soundy.
pzdrPuma - Sob 03 Lis, 2007 10:55 Ok zaraz zobaczę.
No to mam polewę. Nie mam pliku z dźwiękami.
Edit: Mam ale cstrike_lv Hymmm ciekawe czemu tak dziwnie....? I co cały plik "sound" mam usunać?foXx - Sob 03 Lis, 2007 11:19 Nie plik a folder U mnie też czasem restart steam nie pomaga, ale wystarczy zrobić to drugi raz i już działa dobrze. A jak się zdarzy, że dalej dźwięk do (_!_) to reset kompa i już na pewno będzie dobrze Puma - Sob 03 Lis, 2007 11:56 Nie wiem czy czytałeś wyżej ale już pisałam że to mi nie pomaga! Sr pomyliłam się zaspana jestem Trel - Sob 03 Lis, 2007 12:09
Puma napisał/a:
Ok zaraz zobaczę.
No to mam polewę. Nie mam pliku z dźwiękami.
Edit: Mam ale cstrike_lv Hymmm ciekawe czemu tak dziwnie....? I co cały plik "sound" mam usunać?
jak nie to to nie wiem.psychic - Sob 03 Lis, 2007 12:33 zainstaluj steama jeszcze raz w innym folderze, a to co potrzebujesz to przeniesiesz ze starego folderu i powinno byc dobrze.Puma - Śro 14 Lis, 2007 15:24 No to sie nacieszyłam że jest wszystko ok. Dziś już nic nie pomaga robiłam wszystko co mi poradziliście i dalej trzeszczy ;/ v1ncent - Sob 17 Lis, 2007 22:11
potek napisał/a:
Jak w winampie jest wszystko ok wiec sprzet działa,
JEst sobie karta TV w kompie, chodzi idealnie, odpalam Skype'a, no nie da się gadać, a TV idealnie.
Instaluje nowe stery, niewiarygodne, ale Skype juz działa, za to TV zaczęło brzęczeć.
Może z jakąs aktualizacją systemu zainstalował Ci sie nowy sterownik i naprawił Steam'a
Ja bym popróbował w tę stronę, albowiem nie wszystko jest całkowicie zgodne ze wszystkim innym i mz to jest przyczyna Twoich problemów.