Przepraszam, nie wiedzialem ze nie mozna odpowiadac na posty etc~ciasteczkowy - Pon 05 Lis, 2007 21:41 Jck złozyłeś prosbe to nie wypowiadaj się juz w temacie bo tylko sobie szkodzisz.
Prośba złozona dobrze idzie do rozpatrzenia.qBert - Pon 05 Lis, 2007 21:47 Znam i sądzę że poprawa może w tym wypadku mieć miejsce
W sumie za gorsze rzeczy ludzie mieli permy a później były zdejmowane...adaxdk - Pon 05 Lis, 2007 21:50 Jck widzę ze ubolewasz nad wyczynem swojego teamu, może mnie pamiętasz. Byłem na servie wtedy, chciałem pograć, ale nic z tego .. parę os. znalazło sobie niezła zabawę (czyt. kikowanie).
jak lubisz grac ze swoim teamem to załóżcie się na swój "klanowy" server i sobie trenujcie.
Dobrze Wam tak ze zostaliście wywaleni.
Jednak patrząc na to z perspektywy jednej os. takiej jak Ty, to trochę niesprawiedliwe. Może i najmniej tam robiłeś i nie od Ciebie to wszytko było zależne. Stary stereotyp mówi "drużyna trzyma sie razem" jak "Drużyna A", jednak czasem trzeba poznać sie na ludziach z "drużyny", jeżeli są na poziomie to widać. Ludzie na poziomie nie robią głupich dowcipów na publicznych serverach. Mówi się również "wlazłeś miedzy wrony kracz tak jak one" to hasło do Ciebie pasuje.
Osobiście jestem za zniesieniem Tobie kary, ale wątpię żeby tak się stało.Sinecod - Pon 05 Lis, 2007 21:57 No moze jeszcze wybaczmy wszyscy Stalinowi i Hitlerowi !
Ja rozumiem ze w kupie kazdy czuje sie odwazny i boski ... no a potem jest placz i zgrzytanie zebow ... Skruszony ...juz nie bede blablabla ... dlaczego qwa ludzie nieumieja ponosic odpowiedzialnosci za swoje czyny?
Nie i jeszcze raz nie!adaxdk - Pon 05 Lis, 2007 21:59 Wiesz co to jest "resocjalizacja" Sinecod - Pon 05 Lis, 2007 21:59
Aqq napisał/a:
"dwa razy pomyśl zanim cokolwiek zrobisz" jestem za niezdejmowaniem bana ze względu na to iż trzeba wyciągać konsekwencje takiego zachowania, jeżeli nie będziecie karani za takie wybryki to przyjdzie wiecej takich jak Wy i będzie coraz to gorzej.
Aqq dobrze mowi !
Pozatym dobrze jest miec kogos kto bedzie przykladem glupiego i bardzo nieodpowiedniego zachowania ! Aczkolwiek (trudne slowo )i tak kazdy robi to co mu sie zywcem podoba ...
[ Dodano: Pon 05 Lis, 2007 22:01 ]
adaxdk napisał/a:
Wiesz co to jest "resocjalizacja"
No szacun ! Ciekawe ... ale powiedz mi czy ty w to wierzysz? Bo jakos tam na zewnatrz w wiezieniach jest resocjalizacja i jakos jej skutki sa conajmniej marne ...adaxdk - Pon 05 Lis, 2007 22:06 ... ale są, tyle ode mnie.Moras - Pon 05 Lis, 2007 22:17 Omg Sinecod, daj na luz troche
Nie bede ukrywal, ze jest to moj "dobry" znajomy.
Zgadzam sie z tym co qb napisal, ze za gorsze zachowanie juz byly sciagane permy
i jezeli juz brac pod uwage, ze perm to perm to nikomu nie powinno sie ich sciagac
ale skoro sa robione wyjatki to ludzie chca dostac jeszcze jedna szanse.WEGier - Pon 05 Lis, 2007 22:31 sprawdzałem w mojej bazie i ... nie ma cię tam więc nie recydywa. Powiem tak : takie zabawy jak przeprowadzaliście to nic innego jak : nudzi nam się chodzmy potrollować .. pomimo tego że Cię nie znam i nie wierzę w resocjalizację to jakoś "wzruszyła mnie twoja historia" i dobrze wiem że prosisz o szansę tylko dlatego że graja tutaj twoi znajomi ... ale ma to też dobrą stronę - oni Cię przypilnują
Ostatnie słowo i tak należy do S@ ale jak dla mnie unban
PS i proszę mi nie obrażać forumiczów bo dla mnie jesteś nie znajomym i mam gdzieś że ktoś Cię zna .... Sinecod to człowiek który jest tutaj dłużej niż ty będziesz kiedykolwiek ...