CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - Rozdzielczości, bity i inne dotyczące ekranu w CS-ie.
x0x - Pon 12 Lis, 2007 20:16
qBert napisał/a:
16 bit = żal bo wiem jakie mają ludzie kompy. Ja mam GF4 MX 440 i jakoś gram na 32
zależy tez jakie masz stery zainstalowane
a jaki ja mam komp qBert - Pon 12 Lis, 2007 20:20
x0x :p napisał/a:
qBert napisał/a:
16 bit = żal bo wiem jakie mają ludzie kompy. Ja mam GF4 MX 440 i jakoś gram na 32
zależy tez jakie masz stery zainstalowane
a jaki ja mam komp
Wysoce prawdopodobne że lepszy niż ja mam
Wiem że mam dobre stery, albo procek tak daje bo jak na takiego kompa mam sporo fpsów. Nie powiem że nie zrobiłem 231241263422394 operacji żeby tak mieć ale widać jakoś się da foXx - Pon 12 Lis, 2007 20:31 Każdy wyciągnie te 100fps, ale w smoke będzie gubił większość, ja mam GF4 Ti4200 128mb i mogę na niej wycisnąć nawet 200fps (próbowałem i się da ), ale po co? jak i tak od 60fps w górę już nie widać różnicy, a po drugie jak ustawie np. 100 fps to w smoke mam 20 tak więc gram na 60fps Moras - Pon 12 Lis, 2007 20:31 Ja to widzę tak:
raty nieustawione = nie ma o tym pojecia i nie chce nic w tym kierunku nic zmieniac
16 bit = patrz wyzej
P-C P-K - Pon 12 Lis, 2007 20:53 Ja mam biednego radka x300 i ledwo ciągnie 100fps na 16bit. Co prawda pójdzie 32bit na niższej rozdzielczości ale i tak spadek jest o 30fps.
A MA BYĆ STÓWA!!! Jak wchodzisz w coś to na stówę. Zapamiętaj to.Aqq - Pon 12 Lis, 2007 21:16 qBert nieustawione rate nie są obciachem to sprawa indywidualna raty ustawiasz do swoich potrzeb jeżeli masz je źle skonfigurowane to tylko źle dla Ciebie np. ze względu na ping, 32bity to stereotyp od dawien dawna jak już pisałem kiedyś nikt na to nie patrzył i ludzie jakoś grali bez urazy do siebie a teraz poszło jedno przez drugiego i każdy potrafi to wytknąć, najczęsciej takie osoby same kombinują jak mieć wiecej fps czy też poprawić funkcjonalność gry z mojej strony jest to obojętne czy ktoś gra na 16 czy na 32 czy ktoś ma interp 0.1 czy 0.01 grasz dla siebie grasz tak jak jest Ci lepiej wykorzystujesz mozliwosci gry to nie jest nieuczciwe bo równie dobrze Ty i inni którzy mają 32bity mogą ustawić 16 i nie będzie problemu bo nie każdy ma możliwość zagrać na 32 a jest duzo ludzi którzy widzą różnice miedzy 16 a 32bitami.wzr - Pon 12 Lis, 2007 22:01 rozdziałka 1024x768
Aqq - u mnie jest duża różnica np. :
32 bity - w 40 % widze przez smoke
16 bit - w 90 % widze przez smoke
ale co do tego co Ty mówisz - racja - każdy może grać jak mu się podoba....qBert - Pon 12 Lis, 2007 23:01 Eh, miałem już pół strony zapisane i padł mi komp Ma ktoś pożyczyć zasilacz?
Do tematu:
Dla mnie to jest tak - strzelanie przez smoke = korzystanie z bugów mapy = korzystanie ze skryptów. Bo czym się różni wkurzenie jak ktoś przejdzie przez sufit/podłogę na kabulu od zabicia przez smoke? Niczym! A skrypty na norecoli? Kilka komend i poleceń CSOWYCH wpisanych do cfg w odpowiedniej kolejności. Nawet jak ktoś ma te cholerne 16bit to niech tego nie używa. LAMERSTWO imho! I nie pierdzielcie mi że to jest każdego indywidualna sprawa! A jak Cię jedzie typ na norecoil to też jest jego sprawa? A raty już mówiłem 10000razy - ustawienie zajmuje 5 minut, a jakość gry (jak wszyscy tak mają) nieporównywalna. Dalej co do tego że ja też mogę mieć 16 bitów. TO PO CO NAM SMOKE W GRZE? Zresztą mam nadzieję że to się niebawem skończy domeztoz - Pon 12 Lis, 2007 23:26
qBert napisał/a:
Eh, miałem już pół strony zapisane i padł mi komp Ma ktoś pożyczyć zasilacz?
Do tematu:
Dla mnie to jest tak - strzelanie przez smoke = korzystanie z bugów mapy = korzystanie ze skryptów. Bo czym się różni wkurzenie jak ktoś przejdzie przez sufit/podłogę na kabulu od zabicia przez smoke? Niczym! A skrypty na norecoli? Kilka komend i poleceń CSOWYCH wpisanych do cfg w odpowiedniej kolejności. Nawet jak ktoś ma te cholerne 16bit to niech tego nie używa. LAMERSTWO imho! I nie ***cenzura*** mi że to jest każdego indywidualna sprawa! A jak Cię jedzie typ na norecoil to też jest jego sprawa? A raty już mówiłem 10000razy - ustawienie zajmuje 5 minut, a jakość gry (jak wszyscy tak mają) nieporównywalna. Dalej co do tego że ja też mogę mieć 16 bitów. TO PO CO NAM SMOKE W GRZE? Zresztą mam nadzieję że to się niebawem skończy
lol to nie moge nawet strzelac przez smoke profilaktycznie albo na sluch?Moras - Pon 12 Lis, 2007 23:27 a ten dalej swoje, lol