To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - Gdzie telefon?

nowik - Pon 19 Lis, 2007 11:59

qBert jaka wade ma ten SE wg Ciebie ?;>
siatkarz - Pon 19 Lis, 2007 14:01

a co do telefonow niech moze sie boss odezwie ;] :>
qBert - Pon 19 Lis, 2007 14:49

nie liczy znaków w smsach :P
nowik - Pon 19 Lis, 2007 16:39

Jezeli masz dlugosc sms-a ustawiona na maks dostepna to przy 20 ostatnich znakach sms-a powinienes zostac o tym poinformowany w prawym gornym rogu a przy kazdym nowym smsie informacja "sms x" gdzie x to numer sms-a :P chyba ze masz telefon sprowadzany czort wie skad :P kumpel tak mial i telefon ze tak powiem, byl okrojony :| jakby to byla wersja demo :P
qBert - Pon 19 Lis, 2007 17:29

LOL, faktycznie :P :D thx :)
potek - Pon 19 Lis, 2007 22:06

z tego co się zorientowałem najlepiej wypada play, i telefonik wezme k800i może jeszcze stanieje to będzie gicior ;) (k800i ma wade - przysłona na aparat)

stary ma abo w orange 50zł przedłużał już z 4 raz umowe i dali mu promocję ze po 20 i w weekendy ma za free do orange i na domowe.

qBert - Pon 19 Lis, 2007 23:28

potek napisał/a:
k800i ma wade - przysłona na aparat)

:0o: :wow: A co to za wada?

opar - Wto 20 Lis, 2007 07:52

qBert napisał/a:
po 1 - napisał że chce abonament! a więc po co dywagować na temat telefonów na kartę? Wiadomo że może i będzie taniej, ale telefonu nie dostanie.
po 2 - jak już tak chwalisz erę, ile ludzi ma erę? Nie liczę służbowych telefonów itd. Policzcie wśród swoich znajomych ile z nich ma erę? Wiadomo że najwięcej młodych ludzi ma orange. U mni 3/4 znajomych ma orange. Teraz play trochę... A era? To jak komuś rodzice dali telefon bo mają firmę w erze... Pomyśle też pod takim kontem potec

nie dywagować.... tylko wspomnieć, wtrącić, zaproponować, dać do myślenia, przedstawić alternatywę.... (piszesz chce samochód disla to nie posłuchasz o benzynie ?? )

Z tym, że telefonu nie dostanie to trochę nieprawda : http://www1.era.pl/phones...ype=0&subtype=5

Ilu ludzi ma erę - nie wiem... ale z całym szacunkiem qBert widze policzyłeś, że najwięcej młodych ludzi ma Orange - wiec ile ?? :P

Nie generalizuj, że jak ktoś ma erę to dostał telefon od rodziców, bo czuję się urażony, gdyż sam na niego zapracowałem :P :P

qBert - Wto 20 Lis, 2007 09:38

opar napisał/a:
Nie generalizuj, że jak ktoś ma erę to dostał telefon od rodziców, bo czuję się urażony, gdyż sam na niego zapracowałem :P :P

:* już się nie smuć :P :D

opar napisał/a:
Ilu ludzi ma erę - nie wiem... ale z całym szacunkiem qBert widze policzyłeś, że najwięcej młodych ludzi ma Orange - wiec ile ?? :P

w mojej książce telefonicznej z 80%...
opar napisał/a:
Z tym, że telefonu nie dostanie to trochę nieprawda : http://www1.era.pl/phones...ype=0&subtype=5

podejrzewam że skoro pisał coś że interesuje się k800i to nie będzie zadowolony z telefonu który ma 8lat...

ciasteczkowy - Wto 20 Lis, 2007 14:07

Ja miałem plusa . ere i idea ,
Plus żenada zakończyłem nie płacac
Idea bez problemu , wszystko ok ale jakieś takie to damskie
Era jak dla mnie najlepsza , jak tylko nie będę miał firmowego (też z ery) to wracam do Ery

Teraz mam tak na palmfonie ere bardzo dobrze działa , żadko gubi zasięg
na telefonie ere częściej na wsiach gubi zasięg albo w samym centrum np.Sosnowca ale to chyba była awaria
Bluconect z ery działa tak sobie , słabe łącze w Sosnowcu trochę szybsze Katowice...