To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pro¶by i propozycje - Propozycja/Pro¶ba o bana

qBert - Pon 19 Lis, 2007 21:08

Macie ankietę, jak nie macie nic do dodania w temacie to po co w ogóle to wklejanie cytatów? Nabijamy posty? :0o:
teczufka - Pon 19 Lis, 2007 22:43

Nie ma antybluzgatora idealnego, ba macie nawet przyklejone bledy, wiec czemu osoba ktora przypadkiem napisze: "kolego ci powiem fajny dowcip", ma dostac bana i stracic slota? Jesli ktos cos napisze, to zostanie to w logach, jesli ktos jedzie po osobie, to watpie, zebyscie chcieli grac z ta osoba, robicie demo i po sprawie. Dlatego ankieta bedzie brana w pewnym stopniu pod uwage, ale nie bedzie najwazniejsza w glosowaniu S@.

Prosze glosowac w sondzie i bez OT.

WEGier - Pon 19 Lis, 2007 22:48

ankieta jest do¶ć nieprecyzyjnie ujęta - bo z tego co rozumiem to dotyczy czy odrazu banowac za przeklenstwo (jedno) czy nie .... wiec troszke głupawa. Powinna (moim zdaniem) brzmieć "zaostrzyć kary za przekleństwa"

wstrzymuje się od głosowania

ROSOMAK - Wto 20 Lis, 2007 07:56

Panie i Panowie najlepszym antybluzgatorem jest admin i po to m.in oni Wy jestescie . Dodajac takie dodatki mozna by bylo sie bozbyc "zawodu" admin na b1 bo bylby zbyteczny- dajmy sie chlopakom wykazac nie strancajmy ich na boczny tor niech nie czuja sie jak wykolejency :crazy:

Serio to jestem na nie bo jest to zupelnie niepotrzebne.

mAimer - Pon 26 Lis, 2007 19:37

Według mnie to w sumie dobry pomys ale i tak ten "Bluzgator" ma pare pledow ale juz nie bede zasmiecal tutaj tematu napisze w innym ... A tak to jestem na Tak :cfaniak:
WOJTAS - Wto 27 Lis, 2007 02:05

archeolog ?
qBert - Wto 27 Lis, 2007 14:48

RazeL napisał/a:
archeolog ?

moderator ?

WOJTAS - Wto 27 Lis, 2007 15:58

z checia bym zostal :P
Moras - Wto 27 Lis, 2007 17:12

temat ma dopiero tydzien, razel zdeka falstart + przeczysz temu co masz w podpisie :D
wisnia - ¦ro 28 Lis, 2007 01:59

minet ban ;d