To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - Skarga na admina / siatkarz

ritarded l. - Czw 22 Lis, 2007 03:34

@greg
podazajac za twoim rozumowaniem. to ze spie w nocy oznacza ze nie moge mowic innym o dniu? ;o czlowieku ogarnij ;D chcesz to patrz ile gram albo ile pisze posty, wolno ci czemu nie.

@ sid
co do skargi - mozesz sie skarzyc, ale po co o takie bzdury? jesli ban to wyjasnic mozesz na forum spytac sie ocb, ale transfer?

Cytat:
jak już przeżyjesz to co ja i będziesz wiedział to co ja to

to bede pisal skargi, ze ktos mi zamalowal spraya na d2

Cytat:
a tego nie wyczytasz w żadnej książce, ani usłyszysz na żadnym wykładzie, wiec rusz pupsko i zacznij ogarniać

wyjasnij co takiego wypalilo pietno w twojej wrazliwe duszy wojownika, ze skargi na swiat wylewasz an forum

Cytat:
a nie rzucasz mi tu texty usłyszane pod przedszkolem

aha....
SiD napisał/a:
zachowujesz sie jak typ z IQ gazobetonu rusz czasem czymś takim co nazywa sie głowa i odezwij sie a nie pokazujesz swoja elo władzę na serwerze BYDZIA {1} ][ TP

SiD napisał/a:
sapiecie do tego kabelka
a skargi będę pisał na to co chce i na co mi sie nie podoba podoba ;] problem ? patrz wyżej

skoncz, bo sie osmieszasz

@ kanker - i grzmocenie u proboszcza

KankerNooB - Czw 22 Lis, 2007 03:38

http://img217.imageshack....1/bydziazb9.jpg
teraz juz spac

greg - Czw 22 Lis, 2007 03:38

@ vortex
ciagle probujesz byc madry

psychic - Czw 22 Lis, 2007 03:42

y dajcie na luz bo mi przegladarka z odswierzaniem nie wyrabia.
a co do skagi to close

Uczulony` - Czw 22 Lis, 2007 07:28

KankerNooB napisał/a:
hahaha spinacie sie o przeniesienie
do kosciola rozaniec w lapki wyspowiadac sie
winnych UKARAC srogo dla przykladu (kto winny?)
luzowac stringi

SID pokory i szacunku PAROBIE bo zabiore ci wiadro z otrebami !! !!!! :)
zamykac

popieram, PROstatom mowie nie :P

no. 10 - Czw 22 Lis, 2007 09:15

hahahahhahaha OMG :O ? Ktoś tu chyba bardzo nerwowy? Czy jest w reg. serwera jakakolwiek wzmianka o tym ze @ muis pytać gracza przed przeniesieniem go do innego teamU? Z resztą o co tyle krzyku? Stało sie coś? Skoro grasz dobrze w CSa to wykarz się i pomoż drużynie przegrywającej a siatka karać możesz tym ze go będziesz cięgle zabijał, skoro on był w drużynie przeciwnej.
Powiesić siatka ! Siatek zły, przenosi bez pytania ! Zlinczować ! :wow:
pfff :/

ritarded l. - Czw 22 Lis, 2007 09:22

greg napisał/a:
@ vortex
ciagle probujesz byc madry

za to ty dzieciaczku takich pozorow nawet nie stwarzasz.

x0x - Czw 22 Lis, 2007 09:36
Temat postu: Re: Skarga na admina / siatkarz
SiD napisał/a:
Witam szanowne grono bydzi
jakiś admin mnie ciągle przerzuca do innego teamu ! no wybaczcie ale nie będzie psuło mi zabawy jakieś widzimisię admina

wow grałeś 15 min w innym teamie, gorzej ci się strzelało ?? jakbym miał o to pisać skargi WEGier by nie nadążył z bronieniem się, tyle razy mówiłem żeby mnie nie przenosił z ct a on jak tylko zacznę farcić do słąbszej drużyny wrzuca :E i fart się kończy :(
SiD napisał/a:
to admin powinien przejść do teamu który przegrywa i dać przykład jak to sie robi ! a nie przenosić mnie do przegrywającego teamu a sam wchodzi do wygrywającego nabijać fragi

często jest tak że adminowi akurat dzisiaj nie idzie, więc nic by nie pomógł tylko osłabił drugi team więc daje kogoś z pierwszych w statsach i to jest logiczne chyba dla każdego

tiop - Czw 22 Lis, 2007 09:52

Od dawna wiadomo, że admini na bydzia {1} ][ TP to najwieksze lamy i nie ogarniacze, ktorzy uwazaja sie za Panów i Władców tego serwera, i moga robic wszystko ci im sie podoba, a zawsze kombinuja jak tu najbardziej przeszkodzic i uprzykrzyc granie zwyklym uzytkownikom. Zreszta ten serwer powininen przestac istniec juz dobre pare lat temu, a iststnieje tylko z takiego powodu, ze nieogarniacze admini nie nauczyli sie jeszcze jak prawidlowo banowac... Za trudne dla nich to jest. Równiez dlatego gram na tym serwerze poniewaz na innych dali mi bana za kody, a tak naprawde to jestem Super Mega Pro i tylko czekam, az mnie zbanuja tutaj za granie na kodach.
Tak wiec naprawde nie wiem o co ta skarga, przeciez Siatkarz zachowal sie celujaco jak na admina Bydzi, ba powininen dostac nawet pochwale.
:hahaha:

Puma - Czw 22 Lis, 2007 10:47

SiD skoro siatkarz ma admina to wydaje mi sie ze wie co robi, poza tym byłam jak Cię przenosi. Kiedyś za niewykonywanie poleceń admina zostałam zbanowana permem xD Ale to nie o to chodzi. Zeby mial sie za kazdym razem pytac czy moze gogos kicknac/zbanowac/przeniesc pomysl co by sie dzialo na serwerze?!