CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Kiedy pijemy?
siatkarz - Nie 25 Lis, 2007 20:01 wrocek?:> qBert - Nie 25 Lis, 2007 21:09
siatkarz napisał/a:
wrocek?:>
idź się utop w łyżce stołowej siatkarz - Nie 25 Lis, 2007 21:16 nie to nie SiD - Pon 26 Lis, 2007 08:17
.:Solid_Snake:. napisał/a:
ritarded l. napisał/a:
wlasnie, tylko wwa. albo konstancin
sora, ale do ciebie to sid nie przyjedzie raczej, a z tym typem musze sie napic, bo to ostry zawodnik musi byc
bydgoszcz i amen
pytanie kiedy
ja nie pije zresztą nappy wie P-C P-K - Pon 26 Lis, 2007 18:58 Słabiak.nappy - Pon 26 Lis, 2007 19:11
SiD napisał/a:
.:Solid_Snake:. napisał/a:
ritarded l. napisał/a:
wlasnie, tylko wwa. albo konstancin
sora, ale do ciebie to sid nie przyjedzie raczej, a z tym typem musze sie napic, bo to ostry zawodnik musi byc
bydgoszcz i amen
pytanie kiedy
ja nie pije zresztą nappy wie
Sid i alkohol? No co Ty... mu się nie opłaca bo cysterna wódki kosztuje ;D
Bydzia i koniec, nigdzie indziej nie jade. Z kilkoma osobami z bydzi już mi się zdarzyło wychlylyć ;p
sidziasty myslisz ze z rysiem i siatkiem tez wypijemy? [dżołk]psychic - Pon 26 Lis, 2007 21:21 przereprzaszam bardzo ale czy moglby ktos po mnie podejcehac po drodze?:))Moras - Pon 26 Lis, 2007 21:37
psychic napisał/a:
przereprzaszam bardzo ale czy moglby ktos po mnie podejcehac po drodze?:))
przereprzaszam bardzo ale czy moglby ktos po mnie podejcehac po drodze?:))
moze pkp intercity?
HAHAHAHAH
Jeśli nie w przerwie między świętami a sylwkiem to kiedy? Wakacje to wiadomo, zawsze się wyjeżdża etc. A teraz to większość na dupie siedzi Ja namówię Irka i my będziemy na 100% Może ktoś jeszcze z wawy się załapie i robimy nalot na bydzie. Tylko żeby dużo ludzi było, a nie ja, rysiek, solid i nowik Sinecod - Pon 26 Lis, 2007 22:00 gdybym tylko pil to bym przyjechal