To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - Sluchawki

qBert - Wto 11 Gru, 2007 19:56

v1ncent napisał/a:
Moras napisał/a:
od 2 miechow gram na niby przereklamowanych 5hv2

Moras chciałeś chyba napisa C2H5OH.

Jak go znam to prędzej ma H5N1 xD

Moras - Wto 11 Gru, 2007 20:11

C21H30O2 raczej :P
lnk - Śro 12 Gru, 2007 18:34

WEGier napisał/a:

u chodzi o markę : na rynku liczą się właśnie creativy, senny, thomson, phillips i pare innych firm (nie miałem okazji próbowac steelsoundów)

a to ciekawe bo te firmy jesli chodzi o rynek sluchawek prawie w ogole sie nie licza : ) oprocz sennheiser i nie ktore philipsy

a co z koss , audiotechnica , technics , sony czy grado ?

ritarded l. - Śro 12 Gru, 2007 18:39

do 250 zl? :>
rEdRum! - Czw 13 Gru, 2007 09:21

Ja tam mam Steelsoundy 5h v2 i są świetne. Nie mam z nimi problemów. Tzn. audiofilii tam nie znajdziesz, ale do gry jak najbardziej.

Syberii NIKOMU nie polecam kolega ma takie i non stop pierdzą na TS'ie, słabo w nich słyszy, ma głos jak bot i często ma błędy w prawidłowym odzwierciedlaniu dźwięku (ktoś idzie z lewej, ten się odwraca w prawo, bo tak słychać w słuchawkach ;o)

ritarded l. - Czw 13 Gru, 2007 09:22

rEdRum! napisał/a:
Ja tam mam Steelsoundy 5h v2 i są świetne. Nie mam z nimi problemów. Tzn. audiofilii tam nie znajdziesz, ale do gry jak najbardziej.

Syberii NIKOMU nie polecam kolega ma takie i non stop pierdzą na TS'ie, słabo w nich słyszy, ma głos jak bot i często ma błędy w prawidłowym odzwierciedlaniu dźwięku (ktoś idzie z lewej, ten się odwraca w prawo, bo tak słychać w słuchawkach ;o)

bo trzeba umiec to zkonfigurowac :) mam syberie od paru lat juz i jest BARDZO dobra jak za taka cene. jedyncze geo nie polecam to ich karta dzwiekowa

WEGier - Czw 13 Gru, 2007 09:58

mam dzisiaj zły humor i musze coś kupic na poprawę humoru :/
idę po jakieś słuchawki - zobaczę co będzie dostępne od zaraz to biorę : czy creativy czy steelsoundy :/

właśnie się doczytałem w opiniach że w creativach bolą uszy a steelsoundy słabo przepuszczają powietrze (powtarzające się w opinie) .... kurde no ... co teraz mam robić? Nie przepuszczanie powietrza jest cholernie nie zdrowe ... a obolałe uszy też mnie nie interesują :/
szkoda że senny nie mają mikrofonu bo bez mic przy słuchawkach mnie nie interesuję .... a może te KOSSY? http://www.komputronik.pl...pelny,id,42737/
te są też godne uwagi ale zakładane na tył głowy :/ http://www.komputronik.pl...pelny,id,16169/

ritarded l. - Czw 13 Gru, 2007 13:59

ajsmaty.
WOJTAS - Czw 13 Gru, 2007 14:35

ritarded l. napisał/a:
ajsmaty.
ONLY
foXx - Czw 13 Gru, 2007 14:38

Ja mam do sprzedania Sennheiser'y PC 150 ;)