CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Ad. kankernoob
qBert - Wto 18 Gru, 2007 16:50 temat do niczego nie prowadzi. Wiadomo jak jest i nie ma o czym gadać. Ja ze swojej strony powiem że potrafię się pośmiać z lonkiem itp, nawet z jakiś bociarski akcji etc. ale do pewnej granicy. A kto ją będzie nagminnie przekraczać to wie co go czeka. Aha, jak czytam te ogólnikowe posty atakujące adminów, to jakoś ciężko mi dopasować to do nicków.BABCIA - Wto 18 Gru, 2007 17:02 imo po co te nerwy napijcie się i więcej luzu a niech se gadają ja nigdy się nie nauczę grać gram jak potrafię zaczaić się w końcie i czekać hehe a że komuś się to niepodoba to jego sprawa do póki dopóty nie przekracza pewnych norm dopuszczalnych na tym serwerze, to foru m jest min poto aby róźni ludzię się wypowiedzieli a my jako ludzie powinniśmy ich wysłuchać aczkolwiek nie musimy się znimi zgadzać. jestem bardzo cierpliwym człowiekiem ale do czasu jeżeli ktoś przenienie pałe to niema litości zresztą aświadczą o tym bany ode mnie . Hmm pytacie dlaczego tak gadają może nie powinni tego robić w tak ostentacyjny sposób było by mi miło jeżeli któryś z dobrych graczy podsunie mi kilka wskazówek jak grać napewno spotka się to z pozytywnym nastawieniem admina ale jeżeli jakiś pro drze się jak grasz k***a bocie tu wybaczcie. Poza tym sami nas wybraliście na adminów nie kupilismy sobie miejsca na serwie i wkładamy wiele serca w rozwój tego serwera. bo jeżeli by tak nie było to poco byscie tu wracali. W związku z tym że idą świeta proszę wybaczyć grzeszki i grzechy i grać jak ludzie . a jak się komus niepodoba to niech toczy piłkę gdzie ińdziejneverling~ - Wto 18 Gru, 2007 17:04 Bydzia jest po to zeby sie dobrze bawic. I tyle lnk - Wto 18 Gru, 2007 17:15
w0mbat napisał/a:
lnk napisał/a:
dawne czasy minely bezpowrotnie .
I jaK to ktos kiedys powiedzial: "Maszeruj, albo giń!"
takze albo sie dostosuj(bydziowy graczu kimkolwiek bys nie byl), albo masz bana
daj mi tego bana , kkthxbyeWEGier - Wto 18 Gru, 2007 17:17
lnk napisał/a:
w0mbat napisał/a:
lnk napisał/a:
dawne czasy minely bezpowrotnie .
I jaK to ktos kiedys powiedzial: "Maszeruj, albo giń!"
takze albo sie dostosuj(bydziowy graczu kimkolwiek bys nie byl), albo masz bana
daj mi tego bana , kkthxbye
nie kuś KankerNooB - Wto 18 Gru, 2007 17:19 [quote="DzejmsBlond"]
domeztoz napisał/a:
lnk napisał/a:
admin powinien swiecic przykladem i pomagac graczom , a takze pouczac ich jak maja grac na servie i jak maja sie zachowywac , prawda?
Wystarczy że gram pod fejkiem i nie biegnę TWARDO do paki to bot jestem
a to dobre ja dostalem za to slapa do 1 hp ale admin moze nie biegac TWARDO do c4
widze ze nagonka ruszyla jest prosta recepta na to
DAJCIE MI SPOKOJ I NIE CZEPIAJCIE SIE MNIE
bo szukacie dziury .....
co do waszej gry czy ja sie czepiam ?krytykuje wasza gre ?NIE bo mam to w dup....
irys niestety sam prowokujesz a pozniej zale do kazdego innego tylko nie do siebie
gram w obecnosci innych adminow np baba wegier i nigdy nie ma zadnych spiec " nie podoba sie cos ? masz cos ?slap " daj sobie na luz skoncentruj sie na grze i skilluj troszke
a wszystkim bedzie lepiej
a wiesz dlaczego ? bo inni nie szukaja zaczepki chca pograc
i co mnie to interesuje co marv powiedzial napisal ? gadajcie z nim
czytajac te post zastanawiam sie kto tutaj SAPIE
irys milego i owocnego dnia zycze ci pamietaj zycie to nie tylko ganianie za kankeremBABCIA - Wto 18 Gru, 2007 17:23 jatam lubie latać za kankusiem i nigdy go zabic niemoge za to mam polewkę jak go w końcu trafie a to dla niego prezent na święta
i.S.b - Wto 18 Gru, 2007 17:44 Ty, takich jak Ty, to tu było dużo i zapewne będzie, mi to rybka komu dam slapa/slaya/kicka czy bana, mam to gdzieś, nie będę się nad każdym rozczulał, i zapamiętaj jedno, ja gonitwy nie prowadzę, tymbardziej za Tobą, to tylko gra, a ja w niej mam admina, dlatego też wykonuję swoje obowiązki, a czy to trafia akurat na Ciebie, czy na Pana Henia z warzywniaka to mam to głeboko w czterech literkach. Podpadniesz, ban i tyle Twojego fikania, tylko zastanów się na co Ci to ? Żeby potem znowu grać na innym s:id pół roku, a później znowu składać prośbę o unbann? Chyba, że Cię to jara, więc gL&hF.
To, że inni admini przymykają oko na niektóre rzeczy, to mnie to również nie interesuje, ich sprawa. Powtarzam jeszcze raz, pilnuje regulaminu, inni naginają, ponoszą konsekwencje, Ty naginasz, również ponosisz konsekwencje, proste i logiczne, tylko każdy inny rozumie, że coś zrobił źle, a do Ciebie to poprostu nie-do-cie-ra, tylko "ja się czepiam i prowokuje"-> zarzut? daj dowód, bo słowa posłane na wiaterek tu akurat nic nie dadzą. Że co, wpisuje amx_swaper, żeby wyrównać drużyny, i akurat trafi na kogoś komu się to nie podoba, to pisać na forum do teczki, żeby wyrzucił taką komendę i po sprawie, a nie piszecie, że @ się rządzi na servie, czepia i prowokuje qBert - Wto 18 Gru, 2007 17:46 jeśli chodzi o wyśmiewanie to pierwsze skrzypce gra lonek z marvem. Kanker ogranicza się do interpowców etc. Na takie coś, to ja nawet nie reaguję. lonkowi trzeba czasem przypomnieć gdzie są granice i też luzuje. Marv przeważnie wychodzi zanim zdążę coś powiedzieć. Wydaje mi się że zresztą że nie jesteście szczególnie źle traktowani. Przynajmniej przeze mnie i na moich oczach. Powiem więcej. Macie wszyscy lepiej bo patrze w HLSW i widzę, lonek sapie, no tak, norma. Póki trochę kwęka nie reaguje. Ale jak baza jest pusta i obcy typ coś takiego robi to z miejsca interweniuje.siatkarz - Wto 18 Gru, 2007 18:19 irys to zwykli klamcy i tyle szkoda dyskutowac o oczywistej sprawie.