CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Wierzyć lub nie...
N0W!k - Pon 24 Gru, 2007 17:22 CO do zjawisk paranormalnych zadzwonic trzeba do agenta Fox Mulder i agentki Dana Scully
a co do tematu sadze ze jest on bardzo orginalny jeszcze sie z nim nie spotkalem domeztoz - Pon 24 Gru, 2007 18:00 http://www.break.com/index/ghostvideo.htmladaxdk - Pon 24 Gru, 2007 19:01
Rider napisał/a:
paranormalnym zjawiskiem są powroty do domu z imprez, jak to sie dzieje że sie budze w domu ?
raacja, polać mu!
Dziś się budzę w ubraniu a w kieszeni mam piach. Jakieś pomysły
Wracając do tematu.
@Aqq, nie wiem co wpływa (jakie enzymy) na to wszytko. Na pewno coś musi, ale nie w tym rzecz. Rzeczy w tym, że ludzi naprawdę wierzą i w konsekwencji widzą to, o czym słyszeli bądź widzieli w telewizji. Puma - Pon 24 Gru, 2007 21:51 Ja tam w sumie w nic nie wieze, dzialam na takiej zasadzie "zobacze a uwieze". No ale po co mieliby ludzie sie specjalizowac w zjawiskach paranormalnych czy tam egzorcysci w wypedzaniu zlego ducha z czlowieka. Kiedys ogladalam w tv dokument wlasnie o egzorcyzmach i dziewczyna w wieku nie pamietam 17-19 lat robila niesamowite rzeczy ... tak samo jak wladala kilkoma obcymi jezykami ...domeztoz - Pon 24 Gru, 2007 21:58 just jak tak mocno nie wierzysz i masz swoja teorie na ten temat to przeczytaj ksiazke pt 'kod biblii'. nie mowie ze wierze w duchy czy takie rzeczy ale po tej ksiazce skumalem ze sa rzeczy ktorych nie da sie wytlumaczyc a trzeba w nie wierzyc...adaxdk - Pon 24 Gru, 2007 23:04 No ale właśnie o tym mówię
książki, media i ta reszta tak na nas działa ze w końcu zaczynamy wierzyć we wszytko.
Na takiej zasadzie działają reklamy, programy wyborcze i inne środki masowego przekazu.
Oglądałem b. ciekawy film pt.: "Egzorcyzmy Emily Rose", polecam film dla wszystkich miłośników filmów opartych na faktach.
I wcale nie mówię że nie wierze tylko staram się niektóre względnie krótkie i błahe "zjawiska paranormalne" sensownie sobie wyjaśniać.
w0mbat - Pon 24 Gru, 2007 23:17 to wszystko to bledy matrix-a Puma - Czw 27 Gru, 2007 03:05 Ja tam kiedys za malolata duchy wywolywalam :p fajnie bylo i wiecie ze to dziala;>opar - Czw 27 Gru, 2007 08:18 po waszych wypowiedziach - w filmik nie wierze i nie oglądam filmu.
ogólnie wierze w "coś" po życiu doczesnym, miałem doświadczenie z tym związane-nie opowiem... wszystko to kwestia wiary, najtrudniej uwierzyć bez doświadczenia, do zoabaczenia po "drugiej stronie" qBert - Czw 27 Gru, 2007 09:50 wiecie w co ja wierze? Chyba tylko to:
Cytat z książki opisujący napis na koszulce: "Jeśli jeszcze nie widziałeś Boga, to znaczy że jeździsz za wolno"