CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Sylwester !! :D
WOJTAS - Pon 31 Gru, 2007 17:23 wbitka na melanz do ziomka na chate musze zapic stary kiepski rok... i przejsc w nowy lepszy (moze)
Wszystkiego najlepszego w nowym roku zycze wam JA
/// muaaa qbek lnk - Pon 31 Gru, 2007 17:43 nie wierzeee ze ktos bedzie gral na bydzi : DDD to juz lepiej wyjsc gdzies na rynek samemu nawet : D
szczesliwego wszystkim zycze : - )P-C P-K - Pon 31 Gru, 2007 19:04 Ja o dziwo miałem wyjście zaplanowane prędzej niż 2 godziny przed 20 31.12 jak to zwykle bywało. No ale jadę do Otwocka do jakiegoś typa, którego nigdy nie widziałem na oczy. Ale będzie mój vodka team, także nudno raczej nie będzie.
Szczęśliwego nowego roku bydziaki.w0mbat - Pon 31 Gru, 2007 21:01
lnk napisał/a:
to juz lepiej wyjsc gdzies na rynek samemu nawet : D
trzebe najpierw miec ten "rynek"domeztoz - Wto 01 Sty, 2008 00:01 hehehe
qubert co za editorjum Ppsychic - Wto 01 Sty, 2008 14:21 uh ale zgonow u siatka bylo
Dziwie sie, ze zyje w ogole teraz
btw Szczesliwego nowego roku C_nad_C - Wto 01 Sty, 2008 14:41 Ja właśnie wstałam wiec jak jakies bledy to sie nie nie czepiac
bylam na sylwku zsiosta i jej znamymi w poznaniu w takim podrzednym klubie BYLO SUPER fajnie
potem na placu wolnosci FAJERWERKI i znow na balange
troche wydalam ale nie to sie liczy
jeszcze zaspana pozdrawiam i zycze najlepszegoRider - Wto 01 Sty, 2008 16:30 OMG oby ten rok nie wyglądał jak mój Sylwek bo taki mega kac mam że ho ho U mnie najba sie udała przednio nie wiem czy już to mówiłem ale teqila dobra rzecz psychic - Wto 01 Sty, 2008 16:39
Rider napisał/a:
OMG oby ten rok nie wyglądał jak mój Sylwek bo taki mega kac mam że ho ho U mnie najba sie udała przednio nie wiem czy już to mówiłem ale teqila dobra rzecz
a pamietasz cos wiekszosc? N0W!k - Wto 01 Sty, 2008 16:44
C_nad_C napisał/a:
bylam na sylwku zsiosta i jej znamymi w poznaniu w takim podrzednym klubie
Jak sie nazywal???
Rider napisał/a:
nie wiem czy już to mówiłem ale teqila dobra rzecz