CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - propozycja dodania de_aztec_2008
Sinecod - Wto 29 Sty, 2008 17:40 ludzie chca zmian ... jednej malej zmianki ...nowa mape .. czy to tak trudno zrozumiec ze chcemy chleba i igrzysk ?! :>
train to juz wybitne zlo ... ;P ale kabul ... dobra mapa adaxdk - Wto 29 Sty, 2008 21:13 Sinecod, no ba, oczywiście że fajnie byłoby pograć na czymś świeżym, ale wydaje mi sie, ze trzeba też rozsądnie wybrać tą mapę która wejdzie do MC, a nie pochopnie i z narwaniem chapać co się da Ta tutaj jest wersja demonstracyjna (beta) tak jak są gry demo, tak dla ogólnego przeświadczenia czy dane "coś" przyjmie się na rynku.
Specjalnie ściągłem sobie tego aztecka na dysk i odpaliłem, to tak jak qBert powiedział tero nie ma szans. Tero moze wejść 2 wejściami na 2 bs-y, z kttórych praktycznie startuje CT. Czyli niemożliwe jest jakiekolwiek obejście policji i wbicia im kosy Sinecod - Wto 29 Sty, 2008 21:18
Cytat:
Specjalnie ściągłem sobie tego aztecka na dysk i odpaliłem, to tak jak qBert powiedział tero nie ma szans. Tero moze wejść 2 wejściami na 2 bs-y, z kttórych praktycznie startuje CT. Czyli niemożliwe jest jakiekolwiek obejście policji i wbicia im kosy
a dust2k jakos gram, co? i jest gites ... ok
adaxdk napisał/a:
Sinecod, no ba, oczywiście że fajnie byłoby pograć na czymś świeżym, ale wydaje mi sie, ze trzeba też rozsądnie wybrać tą mapę która wejdzie do MC, a nie pochopnie i z narwaniem chapać co się da
ale ile czekamy .. np na dust2kremake ?!
wiec nie mow o pochopnosci !WOJTAS - Wto 29 Sty, 2008 21:23 ja jestem za dodaniem de_cpl_strike po 1 dlatego ze juz byla na bydzi. po 2 ze nie przypominam sobie zeby server swiecil pustakimi na tej mapie molti - Wto 29 Sty, 2008 21:39 I znowu to samo... dyskusja na temat kto lubi, a kto nie lubi standardow. Prawie przy kazdym temacie o nowych mapach tak jest. I zawsze podajcie te same argumenty. Ludzie powtarzacie sie.....
Ankieta jest o de_aztec_2008 a wy gadacie o jakichs kabulach, strikach, trainach.teczufka - Wto 29 Sty, 2008 22:14
RazeL napisał/a:
ja jestem za dodaniem de_cpl_strike po 1 dlatego ze juz byla na bydzi. po 2 ze nie przypominam sobie zeby server swiecil pustakimi na tej mapie
To masz slaba pamiec, badz nie grasz tutaj dosc dlugo, bo ja jeszcze z czasow fusionowych pamietam, jak ciezko bylo graczy zmusic do grania na tej mapie, zwlaszcza nowych graczy.
Jak juz sciagneliscie tego azteca (bedacego mapa ktora zostala opracowana 10 dni temu) to poprosze Was, abyscie spojrzeli na otwarte przestrzenie spod/na moscie, jak i rowniez na styk tekstur i prosze mi powiedziec ile fpsow spadku macie. Dodatkowo jestem ciekaw, ktorzy z Was lubia grac po 2-4 osoby na mape. Oto cala filozofia dotyczaca nowych map.domeztoz - Wto 29 Sty, 2008 23:43 oja... napisalem juz ze wybralem pierwsza lepsza mape... bo chcialem dac propozycje dodania czegokolwiek... moja wina, ok.
ale cpl_strike to naprawde doba mapa... i nie trzeba jej sciagac... i chyba ze strefami nie bedzie problemu...Trel - Śro 30 Sty, 2008 00:11 wlasnie ze strefami byl jakis problem O.oteczufka - Śro 30 Sty, 2008 00:23 Jakoze to beta i autor sondy prosil zamkniecie, zamykamy, pomyslimy jak pojawi sie finalna.