CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - ogolna skarga na @
w0mbat - Wto 29 Sty, 2008 17:56
Bo$s napisał/a:
A ktoś dostał od razu bana za to, że wszedł na serwer z dwuznakowym nickiem? wombat, nie pisz bzdur..
np ja prawie dostalem za cos podobnego. i nie napisalem od razu tylo nie raz konczylo sie to z banemMoras - Wto 29 Sty, 2008 18:12 jedyne co mozna wylapac za nieregulaminowy nick, to w ostatecznosci kick mayz - Wto 29 Sty, 2008 20:51
WEGier napisał/a:
nie znam sprawy ale mogę się wypowiedzieć jako admin : czasem człowiek nie chce już być taki "hitler jungen" tylko zająć się problemami serwa albo po prostu grą ... a jak byśmy mieli wszystko robić pod linijkę regulaminu to .... powodzeniu w grze slap za kampienie, slay za nie pójście do paki (np jeden vs pięciu), 3L0 3L0 nicki i wszystkie inne rzeczy których teraz nie pamiętam. Każdy admin ma też po części wolną rękę w pewnych sprawach i raczej nie chciałbym żeby to się zmieniło.
Ale co do bronionego tutaj mayza > dla mnie nick mz. nie jest dozwolony ALE raz się czepiam a raz nie > zależy od dnia, pory, humoru, biorytmu i ogólnoświatowej gospodarki wodnej .. upraszczając=różnie. Mam nadzieje że kumacie i nie muszę się rozpisywać "co autor miał na myśli"
wiesz co nie czytalem innych postow w tym temacie, ale jak dla mnie to poco ci admin skoro masz sie zajac gra? haha , czesc
ps. jesli chodzi o moja sprawe to chodzi mi o to ze ja gralem na bydzi rok ha z 2 lata na mz. i dlatego szacun dla adminow co dopiero sie regulamin przeczytalo hehe Dzejms - Wto 29 Sty, 2008 21:40 Moje i tylko moje zdanie na temat:
Nie czepiam się nicków typu "mz." "k.o." "lu" - bo nie są aż tak bezsensowne jak np. ~~{} itp.
Poza tym w hlsw mam większość stałych graczy i jeśli któryś z nich ma nieregulaminowy nick i wiem, że jest wporzo to czemu mam go ganić za to skoro w zasadzie wiem, że nie będzie siał siary i wobec niego nie zastosuje żadnej kary z konsoli.
Jeśli jest jakiś nowy nieznany mi gracz to już jest gorzej, ale nie do końca bo są również inne sposoby na ukaranie gościa w razie dziwnego nicka, ale generalnie to proszę go o zmianę na regulaminowy. WEGier - Wto 29 Sty, 2008 21:44
mayz napisał/a:
WEGier napisał/a:
nie znam sprawy ale mogę się wypowiedzieć jako admin : czasem człowiek nie chce już być taki "hitler jungen" tylko zająć się problemami serwa albo po prostu grą ... a jak byśmy mieli wszystko robić pod linijkę regulaminu to .... powodzeniu w grze slap za kampienie, slay za nie pójście do paki (np jeden vs pięciu), 3L0 3L0 nicki i wszystkie inne rzeczy których teraz nie pamiętam. Każdy admin ma też po części wolną rękę w pewnych sprawach i raczej nie chciałbym żeby to się zmieniło.
Ale co do bronionego tutaj mayza > dla mnie nick mz. nie jest dozwolony ALE raz się czepiam a raz nie > zależy od dnia, pory, humoru, biorytmu i ogólnoświatowej gospodarki wodnej .. upraszczając=różnie. Mam nadzieje że kumacie i nie muszę się rozpisywać "co autor miał na myśli"
wiesz co nie czytalem innych postow w tym temacie, ale jak dla mnie to poco ci admin skoro masz sie zajac gra? haha , czesc
ps. jesli chodzi o moja sprawe to chodzi mi o to ze ja gralem na bydzi rok ha z 2 lata na mz. i dlatego szacun dla adminow co dopiero sie regulamin przeczytalo hehe
HeHe wiesz że nawet będąc adminem na serwie czasem się gra? He He ŁAŁ nie? czesc
szacun to dla ciebie ze nam pokazałeś jakie z nas nie douczone chłopaki są gdyby nie Wombat nawet bym nie wiedział gdzie jest ten regulamin He He
od te pory zmieniam wszystkim adminom nazwę na "bierni obserwatorzy"
a na poważnie : polecam się czasem wgłębić w tekst i przed naciśnięciem "wyślij" przejrzeć jeszcze na "podgląd" siatkarz - Wto 29 Sty, 2008 22:35 gadka szmatka... jescze ktos nabija posty na ten bzdurny temat z kapelusza?WOJTAS - Śro 30 Sty, 2008 01:32 na to czekalem...
Kod:
5e) Nick gracza musi przedstawiać sensowny ciąg znaków dający się przeczytać oraz posiadać minimum 3 znaki w tym: 2 (dwa) znaki alfanumeryczne (A-Za-z0-9) i 1 znak dowolny (za wyjatkiem ` ; & ' " #) np. Solid, nappy, nowik, -=]graczek[=-, |TaG|.
teraz przynajmniej nie bedzie niejasnosci.
btw. Mayz juz mozesz grac pod nickiem mz.
CLOSED WEGier - Śro 30 Sty, 2008 08:23 zamykamy, dzięki dziarskiemu pomagierowi można już mieć naprawdę młodzieżowe nicki