To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Zmniejszenie częstotliwości powtarzania map

MIKAS - Pią 13 Cze, 2008 23:17

a moze dzien/tydzien bez standardow? ;)
adaxdk - Sob 14 Cze, 2008 00:42

domeztoz napisał/a:
@adax| ta ychy... konkursy i nagrody... baaaardzo dobry pomysl... :0o: szukasz masy dzieciakow i plebow czy grona normalnych ludzi?

szukam luddzi., a nie wszyscymaja 14 lat.
pozatym lepsze to co napisałem niz nic

WEGier - Nie 15 Cze, 2008 11:48

nie wiem czy coś się pozmieniało odkąd mam remont i nie gram .... w sumie ponad tydzień ale wcześniej po prostu nie dało rady żeby zagrać nie standard w ilości ludzi więcej niż 6 ..... nie wiem czy pamiętacie ale sam jestem (lub byłem) jednym z większych zwolenników nowych niestandardowych map ale z drugiej strony jak mam grać 3 vs 4 to wolę grać w kółko 8map ale przy 16/16 i w towarzystwie starych znajomych którzy jak ja mają czas wieczorkiem i chcą sobie w spokoju i w humorze pograć.

Lepiej pomyśleć o jakiejś mapie - nowej, dobrej jak kabul czy sunny które się przyjęły i przede wszystkim łatwej do obróbki dla Teczki (strefy itp)

adaxdk - Nie 15 Cze, 2008 11:52

z kabulem sie zgodzie ....

ale sunny ?! przecież jak tylko jest sunny to wszyscy wychodza poza mna i spalonym ...

Sinecod - Nie 15 Cze, 2008 11:53

adaxdk napisał/a:
ale sunny ?! przecież jak tylko jest sunny to wszyscy wychodza poza mna i spalonym ...

misiu ja lubie sunny ;]

aaaa zeby niebyl OT to ja jestem za :>

WEGier - Nie 15 Cze, 2008 11:55

adaxdk napisał/a:
z kabulem sie zgodzie ....

sunny może mniej niż kabul ale już bardziej jest grywalny .... podobnie cpl ..... zdarzają się nowe mapy które są naprawdę dobre .... ale są mapy typu oilrig czy podobne które są ... strasznie nudne ale raz na rok można zagrać żeby sobie przypomnieć

Szczubel - Nie 15 Cze, 2008 13:47

adaxdk napisał/a:

tez lubie grać sunny ale rzadko jest a jeśli jest to po chwili 3/4 ludzi wychodzi z serva i jak grać? Teraz coraz częściej pojawia się militia i jest przynajmniej jakieś odejście od d2 czy nuke, ale w ludzi tez ubogo...

Bo$s - Nie 15 Cze, 2008 14:48

Zwiększyć z 6 map do 10. A i dodać coś nowego (de_dust2_remake2k :P )
adaxdk - Nie 15 Cze, 2008 15:50

wszyscy mowie ze lubia sunny, ale i tak przy vocie gdy jest do wybory sunny albo d2 to leci d2
Szczubel - Nie 15 Cze, 2008 16:16

no racja xD to sie pierwsze rzuca w oczy...