CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - tymczasowe obgadanie 'turnieju'
-I.G.L.A.X.- - Czw 26 Cze, 2008 22:22 Ja nie mam scisle okreslonych godzin kiedy moge zagrac ;P praca roznie wychodzi ;/
ale jakos sie dostosuje adaxdk - Czw 26 Cze, 2008 23:19 ja sie pisze .. chetnie skopie pare bydziowych dupek ...
ja tam dopasuje prace do turnieju byle przed 19 lipca psychic - Pią 27 Cze, 2008 00:02 to jest bez sensu powaga
przede wszystkim musi byc organizator lub kilku, ktorzy sie tym zajma. Nic nie da, jak kazdy bedzie wypisywal, ze moze zagrac
Kiedy sie tym ktos zajemie konkretnie od poczatku do konca, wtedy powinno wypalic
pozdro WOJTAS - Pią 27 Cze, 2008 00:35 czyli wlasnie my zaczynamy poczatkiem jest zebranie ludzi ktorzy sami sie oferuja cz graja czy nie i to byc moze jest pewne ze zagraja wtedy kiedy sie okreslili. jakos moze damy rade psychic - Pią 27 Cze, 2008 01:33 Nic Ci nie dadza ludzie, ktorzy pisza, ze moga zagrac
Chcesz to zostan osoba, ktora bedzie kierowac cala akcja
Bez konkretnej osoby, ktora bedzie nadzorowac wszystko od poczatku do konca to nie wyjdzie
Zreszta zobaczysz, jak bedzie, jak nikt nie wykaze sie inicjatywa kierowania tym turniejem
Znam to po wlasnych doswiadczeniach, bo sam oragnizowalem kiedys turnieje i kiedy stracilem motywacje wszystko padlo
fak ale sie nameczylem napisac to poprawnie w tym stanie co jestem siatkarz - Pią 27 Cze, 2008 09:28 nic dodac nic ujac... ogolnie jestem przeciw.WEGier - Pią 27 Cze, 2008 10:24 aj tam zgredzie
jeżeli chłopaki chcą to czemu nie mają tego sobie zrobić ... jak tylko bede mógł to im pomogę
macie moje poparcie i w miarę możliwości pomocdomeztoz - Pią 27 Cze, 2008 10:56 wolicie sie dobierac sami w 3osobowe sklady czy ma byc losowanie kto z kim... bamc - Pią 27 Cze, 2008 11:49 chyba lepiej losowanie, bardziej sprawiedliwe i latwiej dobrac sklady Sinecod - Pią 27 Cze, 2008 13:00 oczywiscie ze losowanie
a siatek musial wrzucic swoje 2 grosze ... nie masz ochote sie z nami bawic to nie pisz