To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Humor - WEGier

psychic - Nie 10 Sie, 2008 06:25

nie moge tego czytac :hahaha:
jak to Wegrowy napisal, macie !@$%!%!?!% w glowach :hahaha:

Aqq - Nie 10 Sie, 2008 11:15

:hahaha:
no. 10 - Nie 10 Sie, 2008 12:10

x0x :p napisał/a:
Słuchaj rolas jes taka sprawa ze ja wodki nie pije tylko spirytos,wiec jak uz to za bimber mozemy sie dogadac. lydka z czachulcem zorganizuja dzis wegrowi przekope,wkrecilem tez Dzejmsa za beczke wina,powiedzial ze sie w nocy nowikiem zajmie. Narazie musimy sie jeszcze pozbyc tukaczeva to moze jakies connecty beda do solida. A tak btw kupilem dzis wazeline,wpadaj

x0x - Nie 10 Sie, 2008 12:34

no. 10 napisał/a:
Hmm ale zapomniałeś że ja wolę bez wazeliny ;( ale bamcowi się przyda, bo pisał że idzie z lydka do Wegra załatwić sprawe

Uczulony` - Nie 10 Sie, 2008 12:39

hahahahhaha novele piszecie ??
no. 10 - Nie 10 Sie, 2008 12:49

Uczulony` napisał/a:
te rolas zagadaj z koksem, ja tez chcial bym sie wkrecic, wyniose wam caly barek z domu ale dajcie mi @ jak juz sie dorwiecie wladzy ok

Uczulony` - Nie 10 Sie, 2008 13:21

mowiles ze tego nie ujawnisz, ee ja nic nie ten teges szmreges, to prowokacja tego komunisty. [/quote]
wzr - Nie 10 Sie, 2008 17:03

UCZU TO LOL ! NIE UFAJCIE MU ON MA ZAWSZE PUSTY BAREK !
no. 10 - Pon 11 Sie, 2008 09:47

bamc napisał/a:
Słuchaj rolas siedzialem wczoraj 3 godziny pod biorkiem u ciebie , gdzie te obiecane 7 pln i paczka classicow? lydka do mnie dzwonil rano,uciekali przed policja bo ktos ich sprzedal do WEGra ze planuja zamach i zlapali domeza jak wchodzil przez okno ze słoikiem ogurków. lydka sie schronil w lesie ,je borowki i jagody,ale mowi ze dlugo bez spirytusu nie wytrzyma to musicie mu jakas racje alkoholowa wysłać, pzdr

MIKAS - Pon 11 Sie, 2008 11:11

no. 10 napisał/a:
bamc napisał/a:
Słuchaj rolas siedzialem wczoraj 3 godziny pod biorkiem u ciebie , gdzie te obiecane 7 pln i paczka classicow? lydka do mnie dzwonil rano,uciekali przed policja bo ktos ich sprzedal do WEGra ze planuja zamach i zlapali domeza jak wchodzil przez okno ze słoikiem ogurków. lydka sie schronil w lesie ,je borowki i jagody,ale mowi ze dlugo bez spirytusu nie wytrzyma to musicie mu jakas racje alkoholowa wysłać, pzdr

:hahaha: :hahaha:

a gdzie w tym wszystkim prawa reka operacji, czachulec? ^^