nie wiem czy 2 pierwsze sie zaliczają bo sie nie znam na tym koJOt - Czw 21 Sie, 2008 20:23
Fabi napisał/a:
Capitan Hawk inaczej Tsubasa Ozora
Yataman - klasyk
jak najbardziej , klasyka, wersje z wloskiej TV u nas lecialy na Polonii 1
[ Dodano: Czw 21 Sie, 2008 21:26 ]
C_nad_C napisał/a:
ja mam typy podobne do w0mbata dodam tylko appleseed
Nie oglądam tego za dużo (prócz naruto ) ale tyle piszecie o tym Dragonn Ball.. Oglądałam pierwszy odcinek z tej str i wydał mi sie trochę "dziwny" w negatywnym sensie oczywiscie. Jakiś mały dzieciak biega i teksty w stylu "dziadek kazał byc milym dla dziewczynek" moze to nie ten Dragonn Ball (jakby co to prosze o linka bo jak na razie to nie ma sie czym zachwycać)
Bo caly Dragon Ball to tego typu saga , ze poznajemy Songoku jak jest maly , a konczymy z nim jak jego dzieci maja dzieci
P.S. Kobieta nie zrozumie tego typu humoru 1sze odcinki zamiataja moj ulubiony to z cukierkiem na s.r acz. ke jak Bulma poczestowala prosiaka ,zeby nie spier.. im x0x - Czw 21 Sie, 2008 21:50
koJOt napisał/a:
Fabi napisał/a:
Capitan Hawk inaczej Tsubasa Ozora
Yataman - klasyk
jak najbardziej , klasyka, wersje z wloskiej TV u nas lecialy na Polonii 1
ehhhhh oglądnąłbym jeszcze raz ale nie ma gdzie najlepsze jak czasami przez cały odcinek do przewrotki 15 m skakali, mierzyli się wzrokiem przy zwodzie albo piłka leciała do bramki 5 min
Aqq - Czw 21 Sie, 2008 22:43 http://pl.youtube.com/wat...feature=related
1.DB
Naruto
Bleach
One PieceP-C P-K - Pią 22 Sie, 2008 06:56
x0x :p napisał/a:
ehhhhh oglądnąłbym jeszcze raz ale nie ma gdzie najlepsze jak czasami przez cały odcinek do przewrotki 15 m skakali, mierzyli się wzrokiem przy zwodzie albo piłka leciała do bramki 5 min
Najlepsze było jak po tygrysim strzale czy innym tego typu bajerze piłka się spłaszczała, a kamera była tak ustawiona, że widać było krzywiznę Ziemi. Plus przebijanie siatki i dziury w murze. Ah czar wspomnień.Fabi - Pią 22 Sie, 2008 08:59 x0x - Ja oglądam na jednej stronce,tam jest pełno bajek Tsubasa,Yataman itp itd ^^x0x - Pią 22 Sie, 2008 09:19 jak pamiętasz podaj na PWkoJOt - Pią 22 Sie, 2008 20:06
x0x :p napisał/a:
taaa albo biegli przez 10 odcinkow przez boisko ahh