To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Prosba o odbanowanie

domeztoz - Pon 25 Sie, 2008 22:39

na tak
WOJTAS - Pon 25 Sie, 2008 23:48

Yahu napisał/a:
Sinecod napisał/a:
Heeeeej zauwazyliscie dziwna identyczna forme prosby jak w tym temacie?

http://cs.bydgoszcz.pl/fo...der=asc&start=0

Ciekawe bo Yahu ..tylko tam sie w sumie udzielal xD

Co Cie trapi? To ze udzielam i chce pomoc znajomym, ktorych znam, szanuje i wiem ze dobrze graja? A to ze raz odwalili nie znaczy ze nie mozna dac szansy. Odbij.

i.S.b napisał/a:
no. 10 napisał/a:
NIE

[ Dodano: Pon 25 Sie, 2008 15:49 ]
no. 10 napisał/a:
NIE

Edit: Czytając Twoją prośbę uśmiech na twarzy się szerzy :] Twa składnia jest zatrważająca, aczkolwiek zabawna,lecz na NIE --> cs od 16 lat

Nie unbanować. Na szansę zasługują "gracze ze stażem"

j.w

Nie pierwszy i nie ostatni małolat pisze, że przemyślał bla, bla, bla, a potem trzoda na servie jak tylko admina nie ma. Za darmo bana nie dostał.

Podkreślam jeszcze raz, na NIE

Po jednym poscie i po zachowaniu stwierdzasz ze ma tshy latecka i jesth małolatem?
"Gracze ze stazem"? Czyli ze wchodze na server wyzywam wszytkich adminow i ludzi grajacych od najgorszych i pisze posta na forum i mam szanse SUPER. : -)

ps. napisal to 16stolatek yo
kater-strajk is ma lajf
5

w 100% popieram!!

5

co do tematu

Tak. pare razy z nim gralem i z pewnoscia nie jest to mauolat. ;]

opar - Wto 26 Sie, 2008 07:36

nieee...

bo DZIAŁAŁ:
świadomie i celowo tj. umyślnie
do tego "w porozumieniu"

cel był jeden - kickowanie

Ponadto treść prośby mówi sama za siebie - przykre .... po bandzie: ctrl c, ctrl v - wow

zasługuje na szansę - lol

Na szansę to zasługuje ten co nie znał regulaminiu... był pierwszy raz na serwerze czy coś... albo dostał bana za jakieś inne spięcia między graczami, które z własnego przebiegu choć w części łagodzą winę jednej ze stron...

celowe TA/TK, bluzgi itp itd też zakładają topic-i .... (zazwyczaj tacy piszą, że ktoś ich postrzelił a oni się tak spieli, że nie wytrzymali,bo aqrat mieli taki dzień straszy: tranwaj uciekł, mama nakrzyczała i do tego pani od techniki wstawiła lacza) dla mnie to żadne wytłumaczenie... ale takie prośby przechodzą...

a tutaj mamy przypadek Gracza, który właśnie z bezpośrednim zamiarem kickowania wszedł na serwer i najprawdopodobniej uważał to za śmieszne... choćby kikował kolegę z klasy czy kółka różańcowego to wg mnie kara być musi ...

małolat/niemałolat jeden kijjj, bo trzeba mieć w głowie poukładane ...

a serwer jest do "zabawy" (gry) a nie żeby się nim bawić ... mam nadzieje, że wszyscy łapią różnice

Ogólnie to widać po wypowiedziach, że niektórym chyba całe życie opiera się na drugiej szansie ... no i e-ptrzyjacielskie więzi...
jak dla mnie:

- działanie celowe (umyślne) i w porozumieniu
- prośba niewiarygodna

aaa żeby nikt się tam nie spiął ... ogólnie bez ataq, tylko do przemyślenia

P-C P-K - Wto 26 Sie, 2008 08:14

Kiedyś, jeszcze za fusion też bawiliśmy się w kickowanie admina przez votekick :) Taka tam trzoda. Drugi raz już teog nie zrobi. Niech ma.
Bo$s - Wto 26 Sie, 2008 21:24
Temat postu: Re: Prosba o odbanowanie
domcio napisał/a:
(...) nie rozsadne (...) wyciagnelem (...) wyciagnelem

Mniej CS'a więcej Słownika Języka Polskiego. Poza tym na nie.

teczufka napisał/a:
caly team permy bez odwolania.

Jasno i wyraźnie napisane.

A to, że nawet się nie wysiliłeś aby napisać własną prośbę jeszcze bardziej Cię pogrąża...

psychic - Wto 02 Wrz, 2008 10:11

:hahaha: :hahaha:
Jeszcze tego nikt nie zamknal?
Nawet wlasnej prosby o odbanowanei nie umie napisac.

Sinecod - Wto 02 Wrz, 2008 19:11

psychic napisał/a:
Jeszcze tego nikt nie zamknal?
Nawet wlasnej prosby o odbanowanei nie umie napisac.

Sinecod detektyf xD

nowik - Śro 03 Wrz, 2008 08:19

Prośbę odrzucono. Odbanowaliśmy jednego z Was mimo tego że został na Was nałożony perm bez odwołania, a teraz powoli następuje schodzenie się Was i pisanie próśb. Jak tak dalej pójdzie to nie wiadomo co zrobicie jak znowu wpadniecie większa 'ekipą' na serwer. Poza tym nałożyliśmy na Was karę srogą i się jej będziemy trzymać, trzeba było myśleć zanim się coś takiego zrobiło. Dodatkowo widząc Twoje podejście i zaangażowanie (skopiowanie prośby o unbana) nie wiem co mamy o tym myśleć.

@PCPK: owszem kiedyś za czasów Fusion były takie zabawy jednak tam wszyscy się znali i trzymali razem ze sobą. Teraz gdy przychodzi nagle 'ekipa' i zaczyna zabawę to to się mija z celem bo ludzie chcą pograć a oni im ewidentnie nie dają.